Zagrizla nešto MEKANO, osetila čudan UKUS, pa pretrnula od užasa: Bili su svuda, snimak je gadan

Zanimljivosti

Zagrizla nešto MEKANO, osetila čudan UKUS, pa pretrnula od užasa: Bili su svuda, snimak je gadan 

Žena se zaprepastila više nego odvratnim otkrićem u tegli krastavčića

Ester Klejfild iz Kardifa kupila je teglicu kiselih krastavčića i pojela više od polovine pre nego što je prstima dohvatila jedan mekani i otkrila nešto što će joj “okrenuti” želudac, ali i zgaditi omiljenu grickalicu.

– Grickala sam ih i bili su fini. Svaki bih prelomila na pola i pojela, ali jednog sam stavila celog u usta i bio je jako mekan. Imao je čudan okus, ali to me nije zabrinulo. Pomislila sam da nije svež ili nešto slično – ispričala je Ester za Miror.

Tada je i njena devojka uzela jedan, zagrizla u njega i punih usta promrmljala kako misli da su u njemu crvi.

– Rekla sam joj: “Ne budi luda!”. Jednostavno nisam mogla da poverujem u to. Međutim, tada sam uzela nož, jedan krastavac po dužini prerezala na pola i imala šta da vidim. Bio je prepun crva i to prilično velikih. Mislim da su bili mrtvi. Otvorile smo svaki krastavac i svaki je bio pun crva. Poprilično debelih – nastavlja 27-godišnjakinja svoju priču.

Onda je rekla da je bila zaprepašćena i da je to bilo nešto najodvratnije što je ikada doživela.

– Posebno zato jer sam tako puno pojela pre nego što sam otkrila da su u njima crvi – iskrena je bila ona.

Njenoj devojci pozlilo je od crvljivih krastavaca. Da bi stvar bila još gora, nekoliko dana kasnije primetile su da se na kišu, koji su kupile kada i krastavce, razvija bela, pahuljasta plesan. Ester je odlučila da reaguje i poznatom trgovačkom lancu u kojem redovno kupuje, napiše prigovor i prijavi crvljivu i pokvarenu robu.

Kaže da je bilo teško doći do odgovornih jer niko nije reagovao na pritužbe, pa je putem Fejsbuka podelila to neugodno iskustvo, naglasila kako su i crvljivi krastavci i plesnjivi kiš imali valjani rok trajanja, pa još jednom zatražila da se slučaj što pre riješi. Kako kaže, “posebno zato jer je njena devojka zagrizla mrtvog crva”.

Uskoro joj je stigao odgovor, odnosno molba od trgovačkog lanca da ponovo pošalju pritužbu koju su već slale.

– Zbog toga nam se čini da im baš i nije stalo da učine bilo što po tom pitanju – zaključuje Ester. (objektiv.rs)