MARIJA IZ LESKOVCA HTELA SAMO DA IZNENADI DEČKA: Sve je krenulo naopako – on pozvao POLICIJU!

Ispovijesti

MARIJA IZ LESKOVCA HTELA SAMO DA IZNENADI DEČKA: Sve je krenulo naopako – on pozvao POLICIJU!

Mladi par iz Leskovca u vezi je oko godinu dana. Marija (25) se bavi programiranjem, dok je Veljko (28) stomatolog. Upoznali su se preko zajedničkog druga na njegovoj žurci povodom završetka fakulteta. Od prvog momenta su se dopali jedno drugom. Sada su, već, godinu dana u vezi i obožavaju da priređuju iznenađenja, tako da im nikad nije dosadno. Međutim, ovoga puta stvari su krenule po “zlu”.

Naime, kako se bližio Veljkov rođendan, Marija je danima razmišljala kako da ga iznenadi na originalan način. Pošto njen dečko obožava srpsku istoriju, ona je naručila da se uradi njegov portret koji bi podsećao na Karađorđa. Pored toga, spremila mu je nekoliko sitnica koje voli i veliku rođendansku tortu.

I ne samo to, došla je na ideju da mu pošalje poruku sa nepoznatog broja da je podmetnuta bomba u zgradi u kojoj stanuje i da mora da izađe najkasnije do 23.57 h, jer će se aktivirati.

Da stvar bude još neverovatnija, Veljko je zaista poverovao u to što mu je Marija poslala, zbog trenutne situacije u našoj zemlji i čestih dojava u raznim objektima. Pokazao je poruku svom ocu i pozvali su policiju, koja je veoma brzo stigla da obavi uviđaj.

Dok ga je Marija čekala ispred ulaza u zgradu, došla je policijska patrola, a njoj ništa nije bilo jasno. Kade je shvatila šta se zapravo dešava, odmah je pozvala Veljka i objasnila o čemu se radim. On nije mogao da veruje šta čuje!

Policajci su prasnuli u smeh, rekavši da nikada u svojoj dosadašnjoj karijeri nešto ovako nisu doživeli!

Međutim, posle ove filmske scene, priređena je fantastična proslava, na kojoj je ostala i palicijska patrola! Brzo se okupilo i njihovo društvo, tako da je žurka trajala do kasno u noć! (stil.kurir.rs)