NEKAD MI SE NE SVIĐA KAKO IZGLEDAM, ALI NEĆU SILIKONE: Milica Pavlović ima savet za savršeno lice i telo

Showbizz

NEKAD MI SE NE SVIĐA KAKO IZGLEDAM, ALI NEĆU SILIKONE: Milica Pavlović ima savet za savršeno lice i telo

Milica Pavlović kaže da ima dana kada nije zadovoljna svojim izgledom, ali da je te faze brzo prođu.

Pevačica Milica Pavlović važi za jednu od najzgodnijih na javnoj sceni, a često dobija pitanja da li je gr*di uvećala hirurškim putem.

Ona je sada objasnila da nije “išla pod nož”, kao i da ne planira, iako nema ništa protiv toga da se žene, koje imaju potrebu za tim, podvrgnu estetskim korekcijama kako bi ispravile ono čime na svom telu nisu zadovoljne.

“Niko mi ne veruje kada kažem da nisam radila gr*di. Ljudi misle da lažem, ali zaista nisam!”, rekla je Milica za “Informer” i dodala:

“Nemam ništa protiv estetskih zahvata, niti protiv devojaka koje to vole. Međutim, zasad ne razmišljam o tome i trudim se da negujem prirodan izgled. Imam sreće da na moj izgled još nije uticao stres i to što zbog posla kasno ležem, radim noću, pevam u zagušljivim prostorijama.”

Pevačica tvrdi da se umoran izgled uvek može prikriti dobrom šminkom i pretvoriti se u besprekoran.

“Moja šminkerka sredi sve minimalne nesavršenosti na mom licu.Ipak, najbitnije od svega je da volite sebe i svoje nesavršenosti. Imam i ja dane kada mi se ne dopada kako izgledam, ali to su faze koje brzo prođu”, iskrena je bila Milica Pavlović.

Ona je, inače, nedavno govorila i o tome da je prestala da jede meso, da je to učinila zbog zdravlja, ali da o tome nije želela javno da govori kako bi izbegla različite komentare.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milica Pavlovic (@senoritamilica)

“Želim da doprinesem svom telu i da se što manje umaram, kao i da ne posećujem bolnice. Zbog toga već duži vremenski period ne konzumiram meso, o čemu nisam želela ranije da govorim da ne bude da sad ja tu nešto pametujem… Da kažu: ‘Pokondirena tikva iz Leskovca, jela je pljeskavicu za doručak, a sad ovo priča'”, rekla je Milica tada i dodala:

“Vodim računa o zdravlju počevši od toga, pa sve do toga što sam pre pet-šest godina probudila to stanje svesti da treba da pomognem sebi, kako zbog prirode svog posla i toga što želim da što duže trajem u njemu, tako i zbog toga što želim da trajem kao ljudsko biće i da što duže budem zdrava i lepa, koliko god je to moguće.”

Još fotografija Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana! (lepaisrecna.mondo.rs)