Anđela kupila STARU FOTELJU za 700 dinara: Nije ni sanjala šta će njen muž pronaći ispod navlake

Zanimljivosti

Anđela kupila STARU FOTELJU za 700 dinara: Nije ni sanjala šta će njen muž pronaći ispod navlake 

Na kraju su odlučili da zadrže skupoceno otkriće

Pre deset godina, Anđela i Angus Milner-Braun kupili su staru, rustičnu fotelju za samo 5 funti (oko 700 dinara), a nisu mogli ni da sanjaju šta ona skriva između starih slojeva navlaka. Par je pronašao, ni manje ni više, nego 5.000 funti vredan nakit, prenosi britanski Miror.

Fotelju su kupili na aukciji i stavili na tavan jer nisu mogli da priušte obnovu antiknog nameštaja, pa je Angus uzeo stvar u svoje ruke i godinama je popravljao. Upravo dok je skidao navlake, pronašao je nakit: cvetni broš optočen dijamantima, dijamantni prsten i dijamantne minđuše koje je poklonio svojoj ženi. Najpre za Dan zaljubljenih, pa za godišnjicu…

– Moj muž je vrlo romantičan… Odlučio je da sačuva pronađeni nakit i iznenadi me njime za naše godišnjice i slavlja, to je bilo vrlo slatko od njega – rekla je Anđela.

Kada je priča o pronalasku nakita izašla na videlo, par je odneo nakit na procenu, i tek je tada shvatio kolika mu je vrednost. Za stolicu od nekoliko funti dobili su hiljade funti vredan nakit, ali i tri romantična doživljaja, pa su nakit odlučili zadržati umesto da ga prodaju. (objektiv.rs)