Mlada pred svadbu čula za podmuklu OPKLADU: Izdali su je njeni najmiliji, a reči SNAJE su je dotukle

Ispovijesti

Mlada pred svadbu čula za podmuklu OPKLADU: Izdali su je njeni najmiliji, a reči SNAJE su je dotukle

Žena se izjadala na internetu kada je saznala šta joj sopstvena porodica radi iza leđa

Buduća mlada je pobesnela nakon što je otkrila da se njena porodica potajno kladila na to koliko će dugo trebati njenom izabraniku da zažali što ju je oženio.

Anonimna žena je u ispovesti na Reditu navela kako je trebalo da se uda krajem avgusta, ali da ozbiljno razmišljala da otkaže svadbu i da umesto toga samo odu kod matičara jer ne želi da se suoči sa familijom na taj dan.

Tvrdila je da joj je rođaka rekla da su se pojedini članovi njene porodice kladili njoj iza njenih leđa na to koliko će njenom vereniku trebati vremena da shvati da je pogrešio. Kada im je rekla da zna za to, umešani pojedinci su joj kazali da je u pitanju bezazlena šala. Međutim, onda su je, kako kaže, optužili da krije svoju pravu ličnost od verenika kako on ne bi shvatio kakva je ona zapravo sve do venčanja.

– Moje venčanje bi trebalo da bude krajem ovog meseca, ali planiram da otkažem sve i da sklopim brak na sudu jer mi je rođaka rekla da se moja porodica kladi na to koliko će trajati dok moj verenik ne shvati da nije dobio “dobru malu suprugu” koju je očekivao i zažali što me je oženio – napisala je ona na Reditu.

– Kada sam se suočila sa njima, rekli su da je to samo bezazlena šala i da nisam takva ličnost da budem pokorna domaćica, što bi čovek kao što je moj verenik očigledno želeo. Moja snaja se čak našalila da pripazim da moj verenik to ne shvati pre venčanja dok sam se svađala sa njima – dodala je.

Kaže da je ta šala pogoršala situaciju 10 puta, pa je rekla svima kako će otkazati svadbu, što nisu dobro primili.

– Moja porodica mi je rekla da to ne smem da uradim jer će ljudi pričati, a moja buduća tazbina neće biti srećna zbog toga, ali sam im rekla da me nije briga i da svima slobodno kažu zašto nikada nisam imala svadbu. Roditelji mi govore da ne otkazujem venčanje jer bih se pokajala na duge staze i osramotila porodicu i sebe ako to sada bude otkazano, ali ne odustajem – napisala je nervozna buduća mlada.

Deluje da su je komentatori podržali u njenoj odluci, ali je ipak bilo dosta onih koji su predložili da ipak održi svadbu, samo bez prisustvova porodice.

– Umesto da otkažeš venčanje, opozovi pozivnice i zabrani svojoj porodici da prisustvuje – napisao je neko.

– Bolja opcija bi bila da umesto toga opozoveš pozivnice tvojoj porodici dok tebi i tvom vereniku ne upute iskreno izvinjenje – složila se druga osoba.

Bilo je i onih koji su tvrdili da bi najbolja osveta ipak bila da im demonstrira kako nisu u pravu dugim i srećnim brakom. (objektiv.rs)