Švaleru preti zatvor: Slikao se sa TRUDNOM ljubavnicom, žena to primetila, a onda se desio šokantan obrt

Zanimljivosti

Švaleru preti zatvor: Slikao se sa TRUDNOM ljubavnicom, žena to primetila, a onda se desio šokantan obrt

Sve je bilo dobro dok se u komentarima na Fejsbuku nije ukazala ozlojađena supruga

Kubanac Jamil Marfil i Meksikanka Viktorija Kabrera objavili su pre neki dan na Fejsbuku da će uskoro stupiti pred oltar, a zatim i dočekati bebu. Tim su povodom odradili svečano fotografisanje, međutim ono što je na prvu loptu delovalo kao proslava jedne sasvim uobičajene ljubavi, pretvorilo se u pravu dramu.

Naime, sve je bilo dobro dok se u komentarima nije ukazala Hulika Novelo Kastro, žena dosta bitna za ovu priču budući da je Jamilova zakonita supruga.

Da joj se dragi Jamil ponovno ženi saznala je zahvaljujući popularnoj društvenoj mreži, na kojoj je zainteresovane ujedno obavestila da sa zaigranim Kubancem već ima dvoje dece, prenosi portal Jukatan.

Tvrdila je i da ju je lagao, da joj je kazao da ide na poslovni put u Tekaks, a zatim je na spomenutoj društvenoj mreži sevnula nova skandalčina vezana sa par.

Naime, budući da Kabrera ima otvoren profil, radoznali su primetili da je očito svestrana Meksikanka u novembru 2021. godina objavila radosnu vest da čeka bebu, ali sa sasvim drugim muškarcem, Herardom Ruizom.

– Danas nas je posetila roda i poručila nam da uskoro u naš dom stiže prelepi plod naše velike ljubavi. Bićemo roditelji, tako smo uzbuđeni – pohvalila se pre samo osam meseci, da bi se potom u prepisku na Fejsbuku uključila i Ruizova rođaka.

– Da, izlazila je sa mojim bratićem. Još u avgustu 2021. se hvalila da će se udati za njega. Požurivala je venčanje, uveravala da je trudna, ali je zatim javila da je izgubila bebu i nestala bez traga. Sve dosad nismo znali da je trudna, ali da je partner neka sasvim druga osoba – dodala je ona.

Marfilova žena u međuvremenu je napisala da nema nameru da ga traži i da se oseća blagoslovenom što više neće biti deo njenog života, dok je Kabrera objavila video uz koji je napisala da, što se nje tiče, svet može i da gori sve dok su ona i beba dobro.

Priču je zasad zaključio advokat Havier Čavez, koji je potvrdio da Marfil ne može istovremeno da bude u dva braka i da mu prema meksičkim zakonima preti pet godina zatvora. Ako mu, pak, trenutana supruga da razvod, preti mu gubitak državljanstva i progon iz Meksika. (objektiv.rs)