Na svadbu ušla DRUGA žena u BELOM, izbio je haos: Mladoženja hteo da je izbaci, ali bilo je kasno (VIDEO)

Zanimljivosti

Na svadbu ušla DRUGA žena u BELOM, izbio je haos: Mladoženja hteo da je izbaci, ali bilo je kasno (VIDEO)

U pozadini se čuje prvo žamor ljudi, a onda i sve glasnija graja i navijanje

Nije tajna da neki muškarci varaju svoje partnerke, niti da se neke osvetoljubive ljubavnice pojave na njihovom venčanju kako bi umešale svoje prste. Ali kada se druga žena na svadbi pojavi kao “rezervna” mlada, to je već prevršilo svaku meru.

Na snimku koji već neko vreme kruži Tviterom vidi se žena odevena u belo kako nervozno ulazi u prostoriju u kojoj su okupljeni ljudi. Ona ubrzo zatim pravi scenu, dok muškarac pokušava da je smiri i udalji.

U pozadini se čuje prvo žamor ljudi, a onda i sve glasnija graja i navijanje. Ispostavilo se da je čovek koji se sa ženom raspravlja mladoženja, a onda se na snimku pojavljuje i druga dama odevena u belo, mlada, koja stoji mirno kao da joj ništa nije jasno.

Mladoženja pokušava da izbaci svoju ljubavnicu iz prostorije, ali u tome ne uspeva, te mu jedna od gošći pritiče u pomoć, kako bi ženu koja je van sebe urazumili i isterali sa venčanja. Epilog ove situacije nije poznat, ali je sasvim sigurno da je mladoženja koji voli da “šara” imao štošta da objasni svojoj supruzi, ako je do venčanja uopšte i došlo.

Kao i uvek, najzanimljiviji su komentari koji stoje ispod ovakvih videa, a mi vam donosimo samo neke od reakcija ljudi sa društvenih mreža:

– Ova žena je legenda!

– Zamislite ovaj zaplet: Ona je sa njime bila više od 7 godina, a on želi da oženi devojku koju je upoznao pre pet meseci! (objektiv.rs)