Mika je “malo popio” i probudio se u mrtvačkom KOVČEGU: Živog su ga sahranili iz BOLESNOG razloga (VIDEO)

Svijet

Mika je “malo popio” i probudio se u mrtvačkom KOVČEGU: Živog su ga sahranili iz BOLESNOG razloga (VIDEO)

Seća se da je mislio da je u krevetu, a onda shvatio da može da ustane

Jedan Bolivijac otišao je u noćni provod i toliko se napio da se na kraju probudio u mrtvačkom kovčegu, zakopanom skoro dva metra ispod zemlje.

Naime, Viktor Ugo Mika Alvarez (30) je živ sahranjen nakon što se onesvestio u gradu El Alto. On je noć ranije “malo više” popio na otvaranju festivala “Pačamama” (festival Majke Zemlje), gde se ljudi zahvaljuju prirodi i prirodnom svetu. Manifestacija je tradicionalna u narodu Toba iz Južne Amerike, koji živi širom Argentine, Paragvaja i Bolivije.

Pijanac veruje da su ga drugi posetioci živog sahranili kao žrtvu planeti Zemlji, ili “sulu” kako se to naziva, 1. avgusta.

– Sinoć je bio predulazak na festival, išli smo da plešemo. A posle… ne sećam se. Jedino čega se sećam je da sam mislio da sam u krevetu, hteo sam da ustanem da mokrim i nisam mogao da se pomerim – ispričao je on lokalnim medijima.

Srećom po Alvareza poklopac kovčega je bio od stakla, pa je nekako uspeo da se iskobelja.

– Kada sam gurnuo kovčeg, uspeo sam da razbijem staklo koju je imao i na taj način sam uspeo da izađem. Hteli su da me iskoriste kao sulu – objasnio je on novinarima.

Nesrećnik je posle nekog vremena došao sebi i shvatio da su ga odvezli u grad Ačakači koji je na 80 kilometara od mesta gde se održavao festival i gde se obeznanio od alkohola.

Kada je Alvarez prijavio incident policiji, oni su odbili da mu poveruju, rekavši da je previše pijan i poslali ga kući da se otrezni.

– Otišao sam u policiju i rekli su mi da sam pijan – rekao je on.

Inače, zanimljivo je da je i “Exit” festival ove godine imao “Pačamama” binu, ali deluje da je prinošenje ljudskih žrtava ovaj put izostalo. (objektiv.rs)