KAKO JE SOFIJA MILOŠEVIĆ SKINULA 7 KG POSLE POROĐAJA: Manekenka otkriva čime se hrani i šta je zaslužno za njen izgled

Showbizz

KAKO JE SOFIJA MILOŠEVIĆ SKINULA 7 KG POSLE POROĐAJA: Manekenka otkriva čime se hrani i šta je zaslužno za njen izgled

Sofija Milošević uspela je da skine višak kilograma nakon trudnoće, te je otkrila detaljan plan ishrane i treninga koji su joj pomogli

Manekenka Sofija Milošević svojim izgledom mnoge ostavlja bez daha. Nedavno je rodila i drugo dete, a tvrdi da se u trudnoći ugojila 10 kilograma.

Tokom trudnoće kilogrami se nisu toliko primećivali, a Sofija je nakon porođala iznenadila javnost svojim izgledom.

Naime, manekenka se porodila u martu, a samo tri meseca nakon porođaja mogli smo je videti u kupaćem kostimu.

“Tokom trudnoće sa Teodorom nisam imala problem sa mučninama i zbog toga sam jela po ceo dan. Bila sam nezaustavljiva! Ugojila sam se 10 kilograma. Nakon porođaja sam imala 65 kilograma i izluđivao me je višak oko stomaka. Imala sam utisak da, gde god pođem, moj stomak ide ispred mene. To me je baš nerviralo”, ispričala je sada Sofija za “Informer”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SOFIA (@sofijamilo)

Manekenka je objasnila na koji način se hrani i kako uspeva da telo održi u formi.

“Izbacila sam proste šećere, koji se nalaze u slatkišima, a ugljene hidrate sam smanjila, ali ih i dalje konzumiram. Najveći uspeh je to što sam se odvikla od brze hrane, koju sam jela tokom cele trudnoće. Sada uglavnom doručkujem ovsenu kašu sa kikiriki puterom i svežim voćem ili jaja sa avokadom i hlebom. Za ručak biram ribu ili meso sa povrćem i salatom, a slično jedem i za večeru. Doduše, moram da budem iskrena, nekad se opustim pa pojedem picu ili pastu”, rekla je Sofija.

Osim toga što vodi računa o ishrani, Sofija voli i da trenira.

“Volim da kombinujem razne vrste vežbi. Nekad idem u teretanu i dižem tegove, a nekad na otvorenom radim vežbe izdržljivosti, trčim, penjem se uz stepenice… Vratila sam se čak i boksu. Pored toga što taj sport sagoreva mnogo kalorija, pomaže mi da se rešim stresa i negativne energije”, objasnila je manekenka. (stil.kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SOFIA (@sofijamilo)