VERENIK JE OD NJE KRIO VELIKU TAJNU GODINAMA: A onda je PRED SVIMA uradio ovo, ZANEMELA JE (VIDEO)

Zanimljivosti

VERENIK JE OD NJE KRIO VELIKU TAJNU GODINAMA: A onda je PRED SVIMA uradio ovo, ZANEMELA JE (VIDEO)

Par je otputovao u Škotsku gde su posetili morsku špilju , a tamo je Teri Anu zamolio da na tren skine ogrlicu

Budući da se u slobodno vreme bavi obradom drva, Teri iz Australije odlučio je devojci Ani za prvu godišnjicu veze da napravi unikatni komad nakita. Tako joj je još pre pet godina poklonio ogrlicu koju je sam izradio, no ona nije imala pojma imala da je u privesak ogrlice sakrio – dijamantni prsten.

– Jednom smo šetali ulicom na kojoj je bilo više prodavača nakita i Ani se jako svidela jedna ogrlica koju je čovek za štandom prodavao, a njemu se svidela njena: malo je falilo da joj skine i menja se, srce mi je skoro stalo – prisetio se Teri kako se više puta znojio zbog ogrlice koja je čuvala tajnu.

Preznojio se tako, seća se, i kad su u avionu pre leta prolazili kraj osiguranja, jer se bojao da njegovu tajnu ne otkrije rendgen. No kako je vreme prolazilo, Ana nije pokazivala da je išta bliže tome da sama pronađe prsten pa se Teri, kako priznaje delom i iz straha da prsten ne izgubi, napokon odvažio i isplanirao veridbu. Par je otputovao u Škotsku gde su posetili morsku špilju , a tamo je Teri Anu zamolio da na tren skine ogrlicu. Dok mu je ona bila okrenuta leđima, romantični se mladić spustio na jedno koleno, držeći u ruci ogrlicu s prstenom.

– Ana se šokirala kad je shvatila da se ogrlica otvara, a onda joj je tek sinulo da je oko vrata dve godine imala vredan prsten, pa je prebledela – ispričao je on za Metro.

– Mogla sam ga izgubiti, idiote jedan! -bila je njena ‘romantična’ i spontana prva reakcija na činjenicu da oko vrata nosi vredni prsten, no par trenutaka i jedno “Da” kasnije zaboravila je, kaže, da je ljuta… (espreso.co.rs)