Bio je previše BLIZAK sa koleginicom, a onda se firmom prolomio VRISAK: Zaigrao se i slomio joj kosti

Ispovijesti

Bio je previše BLIZAK sa koleginicom, a onda se firmom prolomio VRISAK: Zaigrao se i slomio joj kosti

Ona je, ne znajući stepen povrede, stavila malo vrelog ulja na gr*di i otišla u krevet

Jedna Kineskinja je tužila svog kolegu nakon jer joj je navodno slomio tri rebra kada ju je previše jako zagrlio. Žena je izvela previše prisnog muškarca na sud u Junksiju i tražila odštetu za troškove lečenja i izgubljene prihode zbog gubitka funkcije na poslu.

Kako su preneli kineski mediji, ona kaže da je ćaskala sa kolegom na svom radnom mestu, kada joj je prišao drugi kolega i zagrlio je izuzetno čvrsto. Od zagrljaja je navodno zavrištala od bola. Navodi se da je osetila nelagodu u gr*dima čak i nakon što je napustila posao.

Ona je, ne znajući stepen povrede, stavila malo vrelog ulja na gr*di i otišla u krevet umesto da traži medicinsku pomoć. Pet dana kasnije, kada su se bolovi u gr*dima pojačali, odlučila je da ode u bolnicu.

Rendgenski snimak je otkrio tri slomljena rebra, dva na desnoj strani gr*dnog koša i jedno na levoj. Žena je bila prinuđena da ode sa funkcije, što je rezultiralo gubitkom prihoda. Takođe je morala da troši novac na lečenje i medicinsku sestru koja je dolazila u njen dom da je neguje.

Tokom oporavka, žena je stupila u kontakt sa kolegom koji joj je slomio rebra i pokušala da pregovara sa njim o nagodbi. Međutim, muškarac je navodno tvrdio da ona nema dokaz da je povredu prouzrokovao njegov “prijateljski zagrljaj”.

Žena je na kraju podnela tužbu protiv njega, tražeći nadoknadu za svoj finansijski gubitak, a sudija je naložio da plati 10.000 juana (oko 170.000 dinara) kao odštetu.

Sud je saopštio da nema dokaza da je žena tokom tih pet dana učestvovala u bilo kakvim aktivnostima koje su mogle prouzrokovati prelom kostiju. (objektiv.rs)