KAKO SE RIJEŠITI KUĆNIH MUŠICA, BRZO I BESPLATNO: Obavezno isprobajte, DOMAĆICE OTKRILE GENIJALAN TRIK

Zanimljivosti

KAKO SE RIJEŠITI KUĆNIH MUŠICA, BRZO I BESPLATNO: Obavezno isprobajte, DOMAĆICE OTKRILE GENIJALAN TRIK

Kako se otarasiti kućnih mušica? Ovi nezgodni insekti kao da se stvore niotkuda čim krene lijepo vrijeme, a mnogi ne znaju da postoji efikasno rješenje protiv mušica koje je bukvalno besplatno.

Da biste se rešili kućnih mušica, bilo da se skupljaju na činiji s voćem ili po zidovima, najpre morate da znate gde se one razmnožavaju. Gadno, ali istinito – legla jaja kućnih mušica nalaze se u cijevima, tu su savršeni vlažni uslovi za razmnožavanje. Iz jednog legla mogu da se razviju desetine, a ko zna koliko legla su položile upravo u vašim cijevima!

Stručnjaci za čišćenje doma imaju besplatno rješenje za kućne mušice. Dok je sezona razmnožavanja, stavite punu šerpu vode da proključa. Kada provri, pažljivo sipajte vrelu vodu u slivnik, ona će uništiti legla jaja. Naravno, ovo važi samo za ljude koji imaju metalne cevi, ne isprobavajte ovaj trik ako su vam cevi plastične da ih ne biste istopili!

Ako želite dodatno da osvježite i očistite cijevi, sipajte najprije malo sode bikarbone i bijelog sirćeta, a onda zalijte vrelom vodom. Ova kombinacija čisti metalne cijevi bez greške. (novi.ba)