TRAŽI MUŽU UGLAĐENU LJUBAVNICU PREKO OGLASA: Evo koga je odabrala supruga zbog koje GORE MREŽE! (VIDEO)

Zanimljivosti

TRAŽI MUŽU UGLAĐENU LJUBAVNICU PREKO OGLASA: Evo koga je odabrala supruga zbog koje GORE MREŽE! (VIDEO)

Žena je objasnila da je na ideju za aranžman došla jer se bori sa hroničnom depresijom

Udata žena sa Tajlanda izazvala je haos na internetu nakon što je navodno objavila oglas u potrazi za “obrazovanom i uglađenom” ljubavnicom za svog muža.

Govoreći iz svog stana u Bangkoku Patima Čamnan (44), nedavno je rekla da neko vreme nije spavala sa svojim mužem, zbog čega se oseća kao loša supruga. Da bi to nadoknadila, želi da mu unajmi ljubavnicu, koja može da mu ugodi „fizički“, ali i da ima prijatnu ličnost i dobre komunikacijske veštine.

Čamnan je ponudila minimalnu platu od 450 dolara mesečno, plus besplatne obroke i smeštaj u porodičnoj kući. Koliko god ta ponuda nekima izgledala nečuveno, Tajlanđanka je rekla da je već izbor suzila na dve kandidatkinje.

– Kandidatkinja ne treba da ima dete jer će joj to biti teret. Mora da izgledaju reprezentativno i da dobro komunicira.Važno je da može fizički da zadovolji mog muža. On je muškarac i to mu treba, još uvek ima visok nagon i mnogo energije. Njegova ljubavnica takođe mora biti u stanju da mu pravi društvo i zabavlja ga, tako da mora imati dobru ličnost i bude zabavna – jasna je Patima.

Vest je izazvala veliku kontroverzu na društvenim mrežama na Tajlandu, jer se ne viđa baš svakog dana da žena otvoreno traži ljubavnicu za svog muža. Međutim, Čamnan je objasnila da je na ideju za aranžman došla jer se bori sa hroničnom depresijom i oseća da ne može kako treba da brine o svom muškarcu.

– Želim da nađem ljubavnice za svog muža jer se i fizički mučim“, rekla je 44-godišnja žena. Imam hroničnu depresiju i osećam se kao da ne mogu kako treba da se brinem o svom mužu. Nisam spavala sa svojim mužem i zbog toga se osećam kao da nisam dobra žena – pojasnila je očajna supruga.

Prošle nedelje, britanski Miror je izvestio da je njen muž Patagorn bio iznenađen kada je video oglas za posao koji kruži internetom od prošlog meseca, ali se nije protivio ideji svoje žene.

– Moja žena mi je rekla da želi da nađe nekoga da se brine o meni.Bio sam šokiran kada sam saznao za to. Drugi muškarci koji žele da budu poput mene trebalo bi da razgovaraju sa svojim ženama o tome. Trebalo bi da pitaju svoje žene za dozvolu kako ne bi bilo problema u budućnosti. Nikada nisam želeo da imam ljubavnicu, ali pošto se moja žena nudi, neću odbiti – rekao je suprug.

U videu na Jutjubu Patima garantuje potencijalnim kandidatima da među njima neće biti svađe, dodajući da nema problema da suprug spava ili provodi vreme sa drugim ženama.

Prema britanskom tabloidu Dejli Star, ovo radno mesto je na kraju popunila 33-godišnja žena, koja je sticajem okolnosti Patimina prijateljica. (espreso.co.rs)