ZABRANILA JE SESTRI DA DOĐE NA VENČANJE ZBOG 1 STVARI: A onda se odigrala PRAVA DRAMA

Ispovijesti

ZABRANILA JE SESTRI DA DOĐE NA VENČANJE ZBOG 1 STVARI: A onda se odigrala PRAVA DRAMA

Jedna je žena tako nedavno na Redditu napisala da će prekinuti svaku vezu sa svojom sestrom

Mnogim budućim mladencima kreiranje liste gostiju jedan od stresnijih delova organizacije venčanja, a čini se da često može biti i razlog porodičnih ‘drama’ i sukoba. Jedna je žena tako nedavno na Redditu napisala da će prekinuti svaku vezu sa svojom sestrom, nakon što joj je ona zabranila da na njen veliki dan dovede i svoju decu…

U anonimnoj je objavi žena napisala da je, čim je na pozivnici pročitala ‘bez dece’ znala da će otkazati i svoj dolazak.

– Čestitala sam joj i rekla da ih nemam kome ostaviti i da ću po našim roditeljima poslati poklon – napisala je i objasnila da venčanja smatra porodičnim događajima, pa stoga ne vidi smisao otići ako ne može dovesti i svoju porodicu.

– Roditelji će biti s njom pa ne osećam da je moja prisutnost preko potrebna – dodala je.

Ispričala je i da se sestra jako uzrujana zbog njenog otkazivanja dolaska i zbog činjenice da nije ni pokušala pronaći dadilju, a prigovorila joj je i da je ‘bez problema otišla na venčanje drugog člana porodice’.

– To venčanje nije bilo bez dece, i moja su deca bila tamo; definitivno je to bio porodični događaj – dodala je žena i napomenula da joj je sestra zapretila da više s njom nikad neće razgovarati ako joj ne dođe na venčanje.

– Deca ne moraju uvek biti deo onoga što se događa, a s takvim stavom pokazujete svojoj sestri da vam nije stalo do nje – komentarisao je jedan korisnik, a drugi je dodao kako se ‘jeca neće sećati jednog popodneva kad ih je čuvala dadilja, ali će sestra zapamtiti dan svog venčanja i da joj ona nije došla…, prenosi The Sun. (espreso.co.rs)