Kristina ostala sama sa 22 deteta: Muž biznismen joj je UBICA, a za noć je uzimala 435.000 dinara (FOTO)

Zanimljivosti

Kristina ostala sama sa 22 deteta: Muž biznismen joj je UBICA, a za noć je uzimala 435.000 dinara (FOTO)

Udata je za Turčina koji je trenutno u zatvoru, dok ga u domovini čeka doživotna robija

Kristina Ozturk našla se u centru pažnje medija nakon što je ostala sama sa 22 deteta. Naime, ona je udata za turskog bizmismena, Galipa Ozturka, koji se trenutno nalazi u zatvoru, nakon što je uhapšen u Gruziji zbog optužbe za pranje novca i falsifikovanje dokumenata.

Galip i Kristina upoznali su se na odmoru, a ubrzo su shvatili da oboje jako vole decu. Kristina je u tom momentu već imala jedno dete, a ubrzo je sa Galipom razmenila bračne zavete i krenula u ostvarivanje svog cilja da ima veliku porodicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kristina Ozturk (@batumi_mama)

U periodu od marta 2020. do jula 2021. potrošili više od 168 hiljada evra na surogat majke, kao i da godišnje troši više od 90 hiljada evra na 16 dadilja za 21 dete koje su dobili. Oni su, takođe, rešili da imaju čak 105 surogat beba, ali nisu uspeli da ostvare cilj, jer je Galip uhapšen.

Inače, problematični Galip je 2018. godine morao da pobegne iz Turske jer je osuđen na doživotnu kaznu za ubistvo 1996. godine. Sada se, međutim, otkrilo da ni majka njegove dece nije ništa bezgrešnija.

Naime, lepa Kristina je pre nego što je upoznala svog spruga godinama radila kao striptizeta.

Njena prijateljica, koja takođe radi kao stripptizeta, je rekla za San da je upoznala Kristinu u striptiz klubu u Moskvi:

– To su bile devojke koje su uvek bile potpuno svučene na sceni i u privatnim plesovima za 1.500 rubalja (oko 30 dolara, odnosno 3.500 dinara). Ona je brzo postala dama sa najvećom zaradom do 200.000 rubalja (3.700 dolara odnosno preko 435.000 dinara) po noći. Ne svaku smenu, ali se desilo. Svako od nas je imao svoje lične klijente, sa kojima smo bili prijatelji. Oni su dolazili samo kod tebe – kazala je ona. (objektiv.rs)