BIZARAN ugovor s verenikom: OVAKO će on biti kažnjen ako je prevari, a nju svi pitaju samo JEDNO! (VIDEO)

Ispovijesti

BIZARAN ugovor s verenikom: OVAKO će on biti kažnjen ako je prevari, a nju svi pitaju samo JEDNO! (VIDEO)

Njena priča je izazvala stotine različitih komentara

Korisnica Tik Toka po imenu Šalin Martinez privukla je veliku pažnju snimkom u kojem je ispričala da je sa verenikom potpisala ugovor kojim je precizirano šta će on morati da uradi ukoliko je prevari.

Šalin ne krije koliko je srećna jer je njen verenik potpisao ugovor koji je i sam predložio. Naglasila je da devojke često gube vreme na prevarante, a da je vreme novac. Snimak u kom otkriva detalje ugovora pregledan je više od osam milina puta.

– Moj verenik je upravo potpisao pravni dokument koji smo overili, prema kom mora da plaća moje račune ako me prevari. Dakle, ako me prevari, sam je sebe za****o – rekla je ona i dodala da je ne zanima što mnogi misle da je ovo “novi nivo ludosti”.

Naravno, snimak je preko noći postao viralan i izazvao je brojne komentare. Mnogi su komentarisali da je ovo “najpametnija stvar” koju su čuli, čak i muškarci, dok drugi ističu da je ovaj potez “čista glupost”. Zbog reakcija koje je izazvala, Šalin je odlučila da objasni zašto je napravila ovakav korak. Istakla je da neće da deli detalje te “papirologije”, jer je taj ugovor “jedinstven i odnosi se samo na njihovu situaciju”.

Pogledajte njen video:

@salamiiqueen

♬ original sound – salamiqueen

– Ja sam toliko puta bila zeznuta u finansijskom smislu, a kad je novac u pitanju, bojim se i ne verujem lako nikome. Sad smo vereni, radimo neke stvari sa finansijskim posledicama zajedno i zajedno smo odgovorni za račune. Zato smo mislili da bi bila sjajna ideja da osiguramo neke dokumente u svrhu zaštite i zajedno ih potpišemo. Mislim da je to super romantično i veoma slatko, bio je to samo lep gest koji je učinio. Ljudi stalno varaju u vezama i devojke često gube vreme sa prevarantima, a vreme je novac – zaključila je Šalin.

Međutim, ona nije odgovorila na pitanje koje su joj mnogi postavili, da li je i ona pristala da bude “kažnjena” ako prevari svog budućeg supruga… (objektiv.rs)