Pre 6 meseci Danijela OTKAZALA svadbu: Otkrila zašto i kada da bežite glavom bez obzira

Ispovijesti

Pre 6 meseci Danijela OTKAZALA svadbu: Otkrila zašto i kada da bežite glavom bez obzira

Otkrila znake koji upozoravaju da bežite glavom bez obzira, dva su najgora

Ova životna savetnica upozorila je sve koji staju na ludi kamen na određene znake koji govore da ne treba da uđete u brak.

Životna savetnica Danijela Norman (30) iz Velike Britanije podelila je nekoliko korisnih saveta svima koji se odluče da stanu na ludi kamen i to na osnovu sopstvenog iskustva. Šta se zapravo desilo?

Nakon veridbe, Danijela i njen nesuđeni saputnik organizovali su venčanje tačno pre pet godina, međutim “ne lezi vraže”, ona ga je ubrzo i otkazala, samo šest meseci pre početka, iako je sve unapred bilo organizovano. Detalje zbog čega se odlučila na ovu drastičnu odluku podelila je u videu sa svojim pratiocima na TikTok profilu, a koji je pregledalo oko pola miliona ljudi.

“Bili smo zajedno oko pet i po godina, od toga šest meseci vereni”, započela je svoju priču. Ali kada se verila, ona je ipak shvatila da se nalazi u toksičnoj vezi i da zapravo ne želi da se uda za njega. A ovo su nekoliko tajnih znakova, prema njenim rečima, koji ukazuju da se nećete slavno provesti u braku:

1. Ne zanemarujte fizičke simptome
Prvi od saveta tiče se toga kako se osećate dok vam stavlja prsten na ruku. Danijela je priznala da joj je bukvalno pozlilo dok ju je njen bivši partner prosio. A kako je i sama rekla, iz ovog ugla danas nikada ne bi ignorisala fizičke simptome prilikom prosidbe. Kada joj je postavio poznato pitanje “da li želi da se uda za njega”, ona je bila potpuno zbunjena i nije smatrala da je cilj njihove veze brak.

“Osećala sam se kao da mi je kamen vezan za noge i da me nešto uporno vuče ka dole”, objasnila je, a zatim dodalo kako je zapravo to “potonuće” doživela u odnosu.

2. Prepoznajte svoja osećanja
Danijelin drugi savet govori koliko je važno da obratite pažnju na takozvanu “svadbenu traumu”. O čemu je reč? Potpuno je normalno da se osećate nervozno i pod stresnom tokom pripreme svog posebnog dana, međutim ova životna savetnica, objasnila je da treba da napravite razliku između uzbuđenja i straha. Ukoliko osetite toliko veliku dozu treme zbog venčanja, do te mere da vam je loše, osećate se bolešljivo i malaksalo, kao i da vam je teško da iskažete emocije, potrebno je da se savetujete sa stručnim licem kako biste otkrili dublje značenje toga.

3. Loša komunikacija sa partnerom
Treći savet tiče se toga da ako osetite veću tremu pred samo venčanje, potrebno je da ozbiljnije porazgovarate sa partnerom i rešite sve neodumice, rekla je Danijela nakon što je dobijala samo nerazumevanje od bivšeg partnera.

Postavite sebi pitanje šta brak znači za vas? Kako će vam život izgledati u budućnosti? Na primer, o čemu možete da pričate sa partnerom? I da li je to neko sa kim možete da razgovarate otvoreno?

Takođe, dodala je da je velika greška da ćete venčanjem rešiti sve probleme, kao i lošu komunikaciju.

4. Verenički prsten
Iako joj se verenički prsten nije nimalo sviđao, Danijela je podsvesno znala da ga u javnosti nosi isključivo kao statusni simbol. U videu je takođe objasnila da više nikada ne bi dozvolila nekome da sam odabere verenički prsten.

“Tada sam imala nedostatak sopstvenog ‘ja’ i smatrala sam da luksuzne stvari, poput prstena, restorana za proslavu, ili skupocene venačanice mogu da prekriju sve moje nedoumice i nezadovoljstva u odnosu. U svoj život dodajemo materijalne stvari samo kako bi one mogle da pokažu ko smo”, rekla je Danijela i za kraj dodala da niko ne treba da pristaje na brak samo kako bi na neki način potvrdio koliko vredi. (objektiv.rs)