SESTRIČNA JE PUSTILA U KUĆU, A ONA JOJ SE SPETLJALA SA DEČKOM: “Sve je počelo za vikend kad je bila odsutna”

Ispovijesti

SESTRIČNA JE PUSTILA U KUĆU, A ONA JOJ SE SPETLJALA SA DEČKOM: “Sve je počelo za vikend kad je bila odsutna”

Djevojka je raskinula vezu s dečkom, uselila se kod sestrične i njenog dečka, a onda je počeo emotivni belaj.

24-godišnjakinja se našla u neprijatnoj situaciji kada je nakon raskida s dečkom došla da živi kod sestrične i njenog dečka, a na kraju spavala sa sestričninim dečkom.

Zbog osjećaja koje je razvila prema njemu i najboljeg osjećaja u krevetu ne može da prestane da misli na njega, a od stručnjakinje za muško-ženske odnose je tražila savjet.

Žena je Didri Sanders napisala: “Moja ljubazna sestrična velikodušno mi je ponudila smještaj, ali kad mi je rekla “što je moje, to je i tvoje”, sigurna sam da nije mislila na svog dečka. Ja imam 24, ona 32, a njen dečko 35. Posljednje dvije godine sam živjela sa svojim dečkom, ali u martu je iznenada zaključio da naša veza više nije ono što je želeo i prekinuo je sa mnom.

Morala sam da ostanem blizu jer sam asistent u nastavi, a moja sestrična ponudila mi je slobodnu sobu. Živi sa svojim dečkom, kog poznaje još od fakulteta. On je divan tip i bio mi je od velike pomoći u poslednjih nekoliko mjeseci, pomažući mi da premjestim posljednje komade namještaja iz mog stana.”

“Ali prošli mesec, kad je moja sestrična bila odsutna preko vikenda, stvari su izmakle kontroli. Niko od nas nije imao nikakve planove pa smo odlučili uzeti hranu za ponijeti i da pogledamo film. Dogovorili smo se za glupi romantični film, koji me doveo do suza. Jako sam emotivna i uvijek jecam tokom ovih filmova. Bilo mu je smiješno i privukao me u zagrljaj. Nakon nekoliko minuta sam se smirila, ali nijedno od nas se nije povuklo.

Ne znam ko je koga prvi poljubio, ali mislim da je bilo obostrano. Oboje smo se povukli u pojedinim tačkama, znajući da ono što radimo nije u redu, ali kao da je između nas postojala neka magnetska privlačnost. Na kraju se desilo to što se desilo, tamo na sofi. Bilo je nevjerovatno”, objasnila je.

Zatim je dodala: “Bila sam samo s jednim, prilično neiskusnim tipom pa je bilo uzbudljivo biti s nekim ko tačno zna što treba da učini da se osjećam dobro. Od tada se to više nije dogodilo, oboje smo se složili da ne može i od tada se drži podalje, ali ne mogu da prestanem da mislim na njega. Mislim da sam razvila osjećaje prema njemu. Da mu kažem? Da vidim osjeća li i on isto?”

Didri koja je ekspert za muško-ženske odnose joj je odgovorila: “Ako se drži podalje to sugeriše da dečko tvoje sestrične zna da je ovo bila greška. Osim toga, morate se zapitati je li vam se on stvarno svidio ili osjećaj da vas drugi muškarac želi?

Počnite da tražite mjesto gdje ćete živjeti kako biste se malo distancirali. Ovo će vam pomoći da krenete dalje. Tvoja sestrična je bila jako ljubazna što te je ugostila, krađa njenog dečka bila bi pravi šamar i izazvala bi probleme u tvojoj porodici”, piše The Sun. (novi.ba)