TRAŽIM PLAVUŠU DA JOJ POKAŽEM ŠTA JOJ RADI DEČKO KAD ODE U WC: Tiktokerka snimila PREVARU i hoće da ga RASKRINKA kod devojke!

Showbizz

TRAŽIM PLAVUŠU DA JOJ POKAŽEM ŠTA JOJ RADI DEČKO KAD ODE U WC: Tiktokerka snimila PREVARU i hoće da ga RASKRINKA kod devojke!

Aleksis Džordanje rešila da učini jedno plemenito delo kada je videla momka koji vara svoju devojku u klubu. Naime, ona je celu scenu snimila i objavila na TikTok uz apel za pomoć da nađe plavušu čiji je momak sa snimka.

– Tražim plavušu u ranim tridesetim da se javi kako bih joj pokazala šta je njen dečko uradio kada je otišla u WC – ovim rečima se obratila korisnica TikToka nepoznatoj ženi, a čijeg momka je uhvatila u preljubi.

U videu objavljenom na ovoj platformi ispričala kako je bila u klubu i usnimila par u društvu jedne brinete, za koji pretpostavlja da je njegova prijateljica. Najodvratniji čin izdaje se dešava onog trenutka kada devojka odlazi u toalet. Njen momak se istog trenutka “obrušio” na brinetu i počeo da je grli i ljubi, sve vreme plešući. Da među njima zaista ima nešto više od prijateljstva, dokazuje i to što “ljubavnica” nije nimalo bila iznenađena ovim neprimerenim ponašanjem – naprotiv. I sama je privlačila momka i ljubila ga.

– Bila si tamo sa svojim momkom i nekom čudnom brinetom, koja je izgledala kao njegov prijatelj – ispričala je Aleksis i dodala da je istog momenta kada se devojka, nakon nekoliko minuta, vratila iz toaleta par ponašao kao da se ništa nije desilo.

@lex_not28

I don’t think this is funny – I was in shock 😱 #goldcoast #cheater #fyp #viral #goldcoastaustralia #surfers #theavenue #cheaterscaughtoncam

♬ original sound – Alexis

Snimak je izazvao bes korisnika ove mreže koji su čak smatrali da je tiktokerka trebalo da raskrinka preljubnike na licu mesta, na šta je ona odgovorila da se plašila da će dovesti sebe i svoje prijatelja u opasnost. Njenom apelu da se pronađe prevarena plavuša pridružili su se drugi korisnici ove mreže koji nisu štedeli reči uvreda na račun njenog izabranika.

“Kakav ološ, odmah ga ostavi”, savetovali su. (kurir.rs)