Emu (29) je danima boleo ZUB, a onda je saznala JEZIVU ISTINU: Počela je da priprema sopstvenu SAHRANU

Ispovijesti

Emu (29) je danima boleo ZUB, a onda je saznala JEZIVU ISTINU: Počela je da priprema sopstvenu SAHRANU

Ema je nakon toga podvrgnuta operaciji kojom je uklonjeno 70 odsto tumora

Ema Vebster je otišla kod zubara u aprilu 2018. nakon što se požalila na bol u zubu i hitno je prebačena na operaciju kanala korena.

Međutim, kako se ova mlada majka i nekoliko meseci kasnije borila sa bolom i zamagljenim vidom, upućena je na magnetnu rezonancu. Otkriveno je da iza desnog oka ima nekancerogeni tumor na mozgu.

Ema je nakon toga podvrgnuta operaciji kojom je uklonjeno 70 odsto tumora, skoro godinu dana nakon što se prvobitno požalila na bol. Ema je danas drugi put trudna, a svake godine ide na skeniranje kako bi proverila njegov rast.

Govoreći o trenutku kada je dobila dijagnozu, gospođa Vebster je rekla da je “spremna da počne da planira svoju sahranu”. Zatim je dodala: „Ne mogu da verujem da sam sada došla u fazu u kojoj sam – ne moram uvek da budem u bolnici, ali umesto toga kupili smo naš novi stan, udajem se za dve godine, i očekujem moje drugo dete za osam nedelja.

Njen zubar je mislio da je njen bol posledica infekcije u centru zuba. Međutim, Ema je rekla da manja operacija „nije uticala na bol“ koji je trpela, a da se on proširio na vrh njenih usta i vrh nosa.

Gospođa Ema je zatražila savet od drugog lekara opšte prakse koji ju je uputio na neurološko odeljenje u Univerzitetskoj bolnici Kraljice Elizabete u Glazgovu, gde je podvrgnuta skeniranju. Tri dana kasnije, pozvali su je lekari da joj kažu da iza desnog oka ima benigni (nekancerozni) tumor na mozgu. Benigni tumori su masa ćelija koje rastu relativno sporo u mozgu. Oni imaju tendenciju da ostanu na istom mestu i obično se ne šire. (objektiv.rs)