NAJZGODNIJA BAKA NA SVETU OTKRIVA TAJNU SVOJE MLADOLIKOSTI: Zbog jedne cake koju primenjuje izgledom ostavlja BEZ DAHA

Zanimljivosti

NAJZGODNIJA BAKA NA SVETU OTKRIVA TAJNU SVOJE MLADOLIKOSTI: Zbog jedne cake koju primenjuje izgledom ostavlja BEZ DAHA

Đina Stjuart , majka četvoro dece, baka i model iz Australije, veliku pažnju javnosti privlači zbog svog neverovatnog izgleda.

Đina Stjuart poznata je kao najzgodnija i najlepša baka na svetu. Godinama se bavila modelingom, vodi računa o svom telu, a svakodnevno dobija stotine pitanja na račun izgleda.

Australijska lepotica ima troje unučadi, a veruje da ne moramo da se prilagođavamo “sistemu verovanja koje kaže da smo stari”. Inače, Đina danas puni 52 godine i tim povodom otkrila je tajne koje se kriju iza mladolikog izgleda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gina Stewart (@ginastewarthealth)

“Verujem da se starenjem svi menjamo, iznutra i spolja zbog životnih iskustava. Život može da nas optereti. Mislim da mi je praktikovanje disciplinovanog pozitivnog mentalnog pristupa stvarno pomoglo da se nosim sa time”, priznaje Đina koja je prvo dete rodila kada je imala 19.

“Moja deca rastu i nestvarno je biti baka. Svu decu sam podigla i ponosna sam na ono što su postali. Spremna sam za sledećih 20 godina. Znam da će to biti izazov jer svi vremenom starimo, ali znam da svi možemo ići kroz život što je moguće zdraviji i fizički snažniji kao najbolja verzija sebe, potrebno je samo znanje, trud i predanost. Nadam se da ću inspirisati ljude da učine upravo to”, kaže Đina i dodaje:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gina Stewart (@ginastewarthealth)

“Brinuti se o sebi je jedan od najvećih izazova i na kraju će se isplatiti dodavanjem više godina vašem životu”, istakla je.

Ona je otkrila i neke od svojih caka za izgled na kome bi joj pozavidele i duplo mlađe žene. Đina kaže da se svakog jutra tušira ledenom vodom:

“To je odličan način da se ubrza metabolizam i poboljša izgled kože i kose. Već godinama sam strastveni zagovornik i korisnik krioterapije (terapija ledom) i mogu da preporučim sve vrste, mada je veoma skupa”, priča Đina.

“Istuširajte se najpre normalno, kako to inače radite, a potom i hladnom vodom oko 30 sekundi. Idealno bi bilo da se ledenom vodom tuširate ukupno dva minuta, za poptuni efekat”, pojasnila je Đina.

Đina je ranije otkrila da se neguje i kokosovim uljem, za koje inače kažu da je sjajno za hidrataciju kože, akne i smanjenje zapaljenja na koži.

Inače, Đina je svojevremeno bila u top 10 najzgodnijih žena u Australiji, na šta je, ističe, posebno ponosna. Na društvenoj mreži Instagram danas je prati više od 300.000 ljudi. (stil.kurir.rs)