Ono što su mladenci NAPLAĆIVALI na svadbi zgrozilo sve: Pogledali snimak proslave, pa poslali RAČUN gostu

Zanimljivosti

Ono što su mladenci NAPLAĆIVALI na svadbi zgrozilo sve: Pogledali snimak proslave, pa poslali RAČUN gostu

Taj potez osudili su brojni korisnici mreža

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit osvanula je zanimljiva prepiska između mladenaca iz Velike Britanije i gosta na njihovoj svadbi kojeg su neugodno iznenadili nekoliko dana nakon svečanosti.

Naime, mladenci su ga naknadno kontaktirali kako bi ga obavestili da im mora platiti oko 500 dinara za još jedan komad svadbene torte, jer je platio jedan, a pojeo dva komada.

Prema rečima gosta koji se požalio na društvenoj mreži, mladenci su goste obavestili na dan venčanja da trebaju pomoć pri plaćanju svadbene torte te da bi svi gosti trebali platiti 3,66 funti za komad torte, prenosi Mirror.

Prozvani gost kaže da je platio toliko za komad torte i više o tome nije razmišljao sve dok nekoliko dana kasnije nije primio poruku. Novopečeni bračni par poslao mu je snimak ukazujući mu da se na njemu vidi da je dobio dva komada svadbene torte, a platio je samo za jedan.

– Najavili smo da svaki gost mora platiti po komadu i primetili smo da si platio samo jednu krišku. Možeš li, molim te, poslati 3,66 funti što je pre moguće, napisali su mu.

Taj potez osudili su brojni korisnici Reddita.

– Ako ne možete priuštiti tortu za svoje goste, onda je nemojte niti poslužiti, stoji u jednom od komentara. Drugi je korisnik pak predložio da im u odgovoru navede troškove za put, odeću za venčanje i dnevnicu te od toga oduzme cenu torte i zamoli ih da mu vrate razliku. (objektiv.rs)