PRODAO JE STARI SEF JER JE MISLIO DA U NJEMU NEMA NIŠTA: Čovek koji ga je OTKUPIO zanemeo je kada ga je OTVORIO

Zanimljivosti

PRODAO JE STARI SEF JER JE MISLIO DA U NJEMU NEMA NIŠTA: Čovek koji ga je OTKUPIO zanemeo je kada ga je OTVORIO

Kupac iz grada Bartleta u Tenesiju odneo je prašnjavi stari sef zavarivaču koji je uspeo da ga otvori

Amerikanac, prodavac sa Ebay-a, Džejms Labrek iz Kalifornije, nije imao kombinaciju za sef kojim bi mogao otključati sef koji je posedovao, pa je odlučio ga proda nekome ko će već znati kako da ga otvori.

Labrk je tada rekao za VMC-TV: “Pogrešio sam, sve se svodi na to, i skupo me je koštalo. Protresao sam ga i nisam osetio ništa u njemu, pa sam pomislio, pa, možda je to samo zaključani sef, znate. Pa sam ga stavio na eBay na prodaju”, prenosi britanski “The Sun”.

U razmenama imejl poruka, zadovoljni kupac je citirao politiku prodavca, koja je glasila: “Ono što vidite je ono što dobijate, bez povraćaja i bez povraćaja novca”.

Kada je oduševljeni kupac otkrio u recenziji da je našao poveću sumu novca, Džejms je zatražio od kupca da mu vrati deo neočekivanog novca, ali je kupac sefa odbio to da uradi.

Kupac iz grada Bartleta u Tenesiju odneo je prašnjavi stari sef zavarivaču koji je uspeo da ga otvori. Na njihovo iznenađenje, unutar sefa nalazilo se 25.070 dolara u gotovini.

Labrek je rekao: “Rekao sam svom prijatelju da sam pre neki dan osvojio nagradu za najglupljeg čoveka – idiota na svetu! Dao sam sef sa 26.000 dolara u njemu. To je deo promene, znate. To je novac koji menja život! Mislim, da sam bio u toj situaciji i da sam našao toliki novac i da sam ga kupio od nekoga, rekao bih, ‘Evo čoveče, našao sam ovaj novac. Daću ti pola od toga’”, dodao je na kraju Džejms.

Na internetu se povela polemika da li je Džejms trebao da odbije deo novca iz sefa, neki su govorili da treba, neki da ne. (espreso.co.rs)