PUŠTAM MUŽA DA SPAVA SA MOJOM MAJKOM I SESTROM VIŠE PUTA NEDELJNO: Nakon puštenog snimka devojka totalno ŠOKIRALA JAVNOST! (VIDEO)

Ispovijesti

PUŠTAM MUŽA DA SPAVA SA MOJOM MAJKOM I SESTROM VIŠE PUTA NEDELJNO: Nakon puštenog snimka devojka totalno ŠOKIRALA JAVNOST! (VIDEO)

Opšte je poznato da mame i ćerke često imaju “drugarski odnos” i da, pogotovo u nekim tinejdžerskim godinama dele sve – tajne, garderobu, šminku, obuću, mišljenja, ali postoje određene stvari koje nisu osmišljene da se dele sa članovima porodice, pa ni mamama – kao na primer muževi.

Ipak tiktokerka Madi Bruks ne vidi nikakav problem u tome da svog muža deli sa svojom mamom, a nertetko i sestrom.

Mnogi se pitaju zašto je Bruks izbrisala svoj Tiktok nalog otkako je prvobitno otkrila svoju otvorenu vezu, a mnogi misle da ga nije svojevoljno obrisala, već da je bio ugašen, no nikome nije jasno zbog čega.

U video snimku koji su podelili drugi TikTokeri, kao reakciju na njen prvobitni, može se čuti kako objašnjava da može da ga iskoristi u svoju korist kada “nije raspoložena“.

– Ja i moja mama smo obe svingeri i to je super. Znate zašto? Kad god nisam raspoložena, mogu jednostavno da joj prepustim muža. Da, takva sam žena. Dozvoljavam mužu da je ima nekoliko puta nedeljno – rekla je ona.

@missxkissx

#duet with @madibrooks567

♬ –

Bruks, njen muž i njena majka su u otvorenoj vezi, a Bruks je dalje otkrila da se čak i njena mlađa sestra povremeno uključuje u akciju.

– Želite da znate kako ja držim svog čoveka srećnim? Pustila sam ga da se igra sa mojom mlađom sestrom – rekla je.

Podrazumeva se da postoje razne vrste veza, pri čemu su otvorene i poligamne veze daleko od neobičnih, ali nećete biti iznenađeni kada čujete da video ove devojke i dalje izaziva konfuziju kod gledalaca.

@badabun

¿El peor enemigo de Joaquín saldrá libre en EU? @krystianvazquez

♬ original sound – Badabun

Neki ljudi postavljaju pitanje kuda ide Bruks kada je njen muž taj koji ‘nije raspoložen’, napominjući da su svi drugi uključeni u vezu s njom u srodstvu, dok su drugi tvrdili da je priča o njenoj vezi bila dovoljna da ih udalji od korišćenja TikTok mreže na neko vreme.

– To je dovoljno TikTok-a za godinu dana, izašao sam – napisala je jedna osoba.

Trenutno nije poznato zašto je njen nalog uklonjen nakon što je progovorila o svojoj otvorenoj vezi, ali neki korisnici TikTok-a su se angažovali da pokažu podršku načinu na koji ona i njena porodica odlučuju da “sarađuju”.

@mikemarlandchronicles

#stitch with @madibrooks567

♬ original sound – michael

Jedna osoba koja je podržavala je prokomentarisala

– Ne razumem frku. Ako imate 4 odrasle osobe koje imaju saglasnost, ko će da im sudi? Živite svoj život.

Drugi je napisao

– Previše sam ljubomoran da bih bio svinger sa članom porodice, ali ti furaj svoju stvar. (kurir.rs)