“Gledala je u mene”: U snu osetio da mu ZMIJA od tri metra KLIZI uz nogu, pa uradio nešto šokantno

Svijet

“Gledala je u mene”: U snu osetio da mu ZMIJA od tri metra KLIZI uz nogu, pa uradio nešto šokantno

Ne samo da se nije potresao već se potrudio da udobno smesti nezvanog gosta na toplo

Menadžer jednog supermarketa u Velikoj Britaniji otišao je na spavanje posle noćne smene kada je osetio kako mu uz nogu klizi zmija.

Ijan Robertson (56) iz gradića Faulšam je mislio da je to njegova mačka Soks, ali je onda uočio reptila dugačkog 3 metra.

– Zbacio sam jorgan i video nešto što je ličilo na komad gajtana, ali je počelo da se kreće i gleda u mene. Bilo je pomalo zabrinjavajuće – kazao je on smireno, piše San.

Ijan ne samo da se nije izbezumio ovim bliskim susretom već je zmiju podigao, stavio je u veliku plastičnu kutiju sa otvorima za vazduh i ubacio je u plakar u kojem drži bojler, kako bi joj bilo toplo.2930

On i njegova supruga Kendi veruju da je u pitanju bezopasna albino “kukuruzna” zmija koja je pobegla komšiji. Nazvali su je Klajv i prosledili lokalnom centru za spasavanje životinja.

– Moj muž je tako opušten. Samo se vratio u krevet i nastavio da spava. Jadnica mora da je bila pod velikom stresom kada je videla Ijana u krevetu – kazala je supruga.

Bračni par veruje da je zmija možda bila u sobi nekoliko dana jer se njihova mačka čudno ponašala.

– Soks je siktala i buljila u nešto. Sad kad razmislim, zmija je možda čak bila ispod pokrivača i u nedelju uveče dok sam bila u krevetu – dodala je Kendi.

Centar za spasavanje životinja trenutno proverava tvrdnju jednog čoveka koji se javio i rekao da je zmija njegov ljubimac i da je pobegla krajem prošle godine. (objektiv.rs)