Završila u bolnici zbog ZATVORA, ali nijedan lekar nije očekivao da ovo nađe u njoj (VIDEO)

Ispovijesti

Završila u bolnici zbog ZATVORA, ali nijedan lekar nije očekivao da ovo nađe u njoj (VIDEO)

Fitnes influenserka sve do šestog meseca nije primetila da je trudna zbog čudnog položaja bebe

Kanađanka koja je otišla u ambulantu zbog nadimanja i zatvora zapanjila se kada je otkrila da je zapravo u šestom mesecu trudnoće.

Fitnes influenserka Ebi Polok (28) pati od sindroma iritabilnog creva, hroničnog stanja koje pogađa digestivni trakt, pa je mnoge znakove trudnoće odbacila kao simptome poremećaja.

Uvek je imala neredovne menstruacije, tako da nije bila uznemirena kada bi neke propustila, a nije joj ni porastao stomak u prvom delu trudnoće. Kasnije ke saznala da je beba bila smeštena iza njene karlične kosti.Kada je još u junu počela da pati od jakih bolova u stomaku, nadimanja i zatvora, nije joj palo na pamet da čeka prvo dete.

Nedavno je njena priča postala viralna nakon što ju je podelila na TikTok-u, gde je njen video sakupio više od 21 milion pregleda. Mnoge njene gledateljke su se prepale da im se nešto slično ne dogodi.

@ampollo

full story on yt: abby pollock 🥲💛 #viral #funny #pregnancy #pregnancyannouncement #pregnant

♬ the joke is on you. icarly – Kate

– Šalila sam se u Hitnoj da sam bila toliko naduvena da sam izgledala kao u šestom mesecu trudnoće – napisala je u TikTok-u, pored snimka na kojem se vidi da je na putu do bolnice.

Zatim se video prebacuje na nju kako leži u bolničkom uz reči: “Zapravo jesam šestom mesecu trudnoće”.

Ona je zatim objasnila kako ju je lekar poslao na ultrazvuk kako bi video šta joj izaziva blokadu u crevima i iznenadio se kada je ugledao ne tako mali fetus u njenom stomaku.

Ebi kaže da je neobičan položaj bebe verovatno dodatno pritiskao njen digestivni trakt, što je dovelo do prvobitnih simptoma. (objektiv.rs)