Bežite glavom bez obzira! Sedam znakova da ste u vezi sa prevarantom koji vas NE VOLI i samo vas koristi

Zanimljivosti

Bežite glavom bez obzira! Sedam znakova da ste u vezi sa prevarantom koji vas NE VOLI i samo vas koristi

U ljudskoj prirodi je da uvek nastojimo da pronađemo opravdanje za nečije postupke, naročito kada nam je stalo do tih ljudi.

Koliko god da su emocije jake, dođe trenutak kada morate da skinete ružičaste naočare i suočite se sa realnošću.

A poslednja stvar koju želite je da budete u vezi sa osobom koja vas ne voli, i samo vas koristi.

Sedam znakova da ste u vezi sa prevarantom koji misli samo na sebe:

1. Pojavljuje se samo kada mu nešto treba
Muškarci poput senke Hamletovog oca prisutni su u vašem životu samo formalno. Ukoliko je partner tu kada mu nešto treba, a nestaje kada je potreban vama, to nije ljubav, već koristoljubivost.

2. Sve vreme je potrebno da se prilagodi njegovim planovima
Takav partner ne traži životnog partnera, već negovatelja. On ceni svoju udobnost i korist iznad svega i nikada neće odustati od njih zbog vas. Ostati u vezi sa njim znači odustati od svojih snova, što je toksično.

3. Ignoriše vaše želje
Ako se muškarac odnosi prema vašim hobijima, snovima i planovima sa neuporedivom ravnodušnošću, onda se ni ne nadajte da mu veza znači. Prava ljubav je ona koja hrani vašu autentičnost, interesovanja i ono što volite, ne sputava vas.

4. Izbegava da priča o budućnosti
Ako muškarac svakako izbegava da priča o ozbiljnim promenama, na primer o zajedničkim planovima, zajedničkom životu, razviju, da mašta o budućnosti, moguće je i da nema takve namere. Otvoreno razgovarajte o tome ako želite i mislite da je vreme da vaša veza preraste na viši nivo.

5. Ne upoznaje vas sa prijateljima i porodicom
Ako ste već neko vreme zajedno i ne znate ništa o prijatejima i porodice voljene osobe, ovo može biti signal. Osoba koja ima ozbiljne planove sa vama, želeće da vas predstavi ljudima koji su joj važni.

6. Ne drži obećanja
To su ljudi koji obećavaju zvezde sa neba, a ne trude se da ispune osnovne dogovore u vezi. Ovakve osobe žele praznom pričom da vas zadrže uz sebe, uzimaju puno, a ne daju ništa kada je reč o emocijama, osećanjima, zajedničim potrebama.

7. Flertovanje sa drugima, sklonost preljubi
Poštovanje i odanost su ključni za zdrav odnos, a kada postoje naznae poput preljube, to je znak da vas ova osoba ne poštuje, kao ni vaš odnos. Zaslućujete nekoga ko je iskren, odan i ko ne želi da vas povredi. (objektiv.rs)