Devojka doživela UŽAS u gradskom prevozu: Siledžija joj zabio KLJUČ u oko, videlo se kako ispada (FOTO)

Svijet

Devojka doživela UŽAS u gradskom prevozu: Siledžija joj zabio KLJUČ u oko, videlo se kako ispada (FOTO)

Šokirana studentkinja je istrčala napolje kada joj je krv šiknula iz rane

Devojka iz Velike Britanije je zamalo ostala bez oka nakon što joj je muškarac u autobusu zabio ključ u lice.

Jeziv napad se dogodio 2. juna u saobraćajnom špicu u Griniču, ostavivši Karinu Nekulu (21) sa trajnim oštećenjem vida, piše portal MyLondon.

Kako se navodi u izveštaju, ona je udarila u čoveka dok su oboje trčali ka autobusu. Zatim joj je navodno napadač rekao “Misliš da ne bih udario ženu?”, pa je udario pesnicom u kojoj je držao ključ u oko.

Šokirana studentkinja Univerzitetu u01 Griniču je istrčala iz autobusa, držeći se za oko koje je obilno krvarilo, i utrčala u obližnji butik, gde je neko pozvao Hitnu pomoć.

Lekari su rekli Karini da joj je na dva mesta slomljena očna duplja i da joj je oko ispadalo.

– Nakon što me je udario, odmah sam počela da krvarim. Spustila sam ruke da uhvatim krv. Hitnoj je trebalo samo 15 minuta da stigne, ali pošto sam imala potres mozga, sve je izgledalo kao da je usporeno. U tom trenutku nisam osećala bol, od šoka. Samo sam plakala i svuda sam videla krv. Nisam mogla da vidim na oko. Baš me je uhvatila panika – rekla je devojka za MyLondon.

Devojci su zašili ranu, ali je morala da čeka osam nedelja na operaciju, dok je u međuvremeu imala ograničen vid. Nije smela da se bavi bilo kakvim napornim aktivnostima tokom ovog vremena niti da spava na boku.

– Oko može da izađe nekoliko centimetara, a da i dalje ostane u glavi i da bude dobro. Ali u mom slučaju su tkivo i nerv bili zarobljeni tako da nisam mogao da pomeram oko. To je bio problem i to je izazivalo moje probleme sa vidom. Nisam mogla da gledam gore, dole, levo i desno, mogla sam samo da gledam napred. Trpela sam velike bolove – objasnila je ona.

Karina kaže da je pala u depresiju misleći da će oslepeti i da nije htela da izlazi iz kuće.

– Samo sam plakala bukvalno svaki dan – priznala je devojka.

Posle osam nedelja, Karina je bila podvrgnuta petočasovnoj operaciji kako bi joj rekonstruisali očnu duplju. Međutim ostale su trajne posledice, uključujući „monokularni vid“, stanje kada je jedna zenica veća od druge. Takođe kaže da joj se karakter promenio zbog traume i da je od razdragane osobe postala neko ko se u javnosti drži po strani kako ponovo ne bi bila napadnuta.

Policija je uzela njenu izjavu tek 13 nedelja posle napada i objavila kompjuterski generisani crtež napadača, jer ga nijedna kamera nije snimila, ali osumnjičeni još uvek nije priveden. (objektiv.rs)