Slučajni snimak kamere je otkrio gde moj muž ide svake noći kad ja zaspim, i šta 11 godina krije od mene!

Showbizz

Slučajni snimak kamere je otkrio gde moj muž ide svake noći kad ja zaspim, i šta 11 godina krije od mene!

Njen život se preko noći promenio iz korena

Punih 11 godina, ona je bila ubeđena da živi u srećnom braku, a onda je iznenada otkrila da je to sve bila velika laž.

Britanka je prošla kroz pravi pakao kada je slučajno otkrila da je suprug godinama vara.

– Ja imam 43, a moj suprug 45 godina. Kada smo se upoznali, bukvalno me je oborio s nogu i mislila sam da sam najsrećnija osoba na svetu – započinje ona svoju priču i nastavlja:

– Tada nisam znala da ima tajnu stranu. Prvi znak upozorenja je bio kada sam primetila da svaki trenutak, čak i dok spremam večeru koristi da se iskrade u sobu i gleda filmove za odrasle na laptopu.

– Nakon rođenja ćerke, postavili smo kamere u većem delu kuće. Dok sam jednog dana proveravala snimke, slučajno sam primetila kako se moj suprug u gluvo doba noći iskrada iz naše spavaće sobe. To mi je bilo čudno i vratila sam traku nekoliko dana unazad, i ispostavilo se da je to radio skoro svake noći – navodi Engleskinja.

– Naredne noći sam se pretvarala da spavam i on se ponovo išunjao napolje, a nekoliko sekundi kasnije sam čula kako pali auto i odlazi negde. Bila sam u totalnom šoku. Čovek u kojeg sam imala toliko poverenje, očigledno nešto krije od mene. Vratio se ujutru, pre nego što sam se probudila – kaže žena.

– Potom sam sledećeg dana proverila njegov mobilni telefon i pronašla nekoliko brojeva s kojima se očigledno redovno dopisivao. Nazvala sam jedan od njih i dobila sam agenciju za poslovnu pratnju! Moj svet se srušio. Čim se vratio sa posla suočila sam se sa njim i on je prvo negirao sve, a onda je priznao da se redovno viđa sa prostitutkama tokom svojih noćnih izleta – objašnjava Engleskinja.

– Da sve bude još gore, ispostavilo se da je on to radio čitavih 10 godina, otkada smo se venčali, pa čak i dok sam ja bila trudna sa našom ćerkom. Nije mi jasno zbog čega mu je to bilo potrebno, jer uvek smo imali sjajan seksualni život. Ali, očigledno je da mu ja nisam dovoljna – zaključila je prevarena Britanka. (objektiv.rs)