Obasipao devojku poklonima, dok joj jednom nije pozvonio na vrata: Obistinio se NAJGORI scenario

Ispovijesti

Obasipao devojku poklonima, dok joj jednom nije pozvonio na vrata: Obistinio se NAJGORI scenario

Shvativši da je naseo na prevaru podneo je prijavu policiji

Muškarac iz Kine koji je svoju 29-godišnju onajn devojku obasuo poklonima u vrednosti od 80.000 juana (oko 1.343.000 dinara) ostao je u šoku kada je otkrio da je u pitanju 50-godišnja baka. Poznat samo po prezimenu Čen, muškarac iz Guangšija upoznao je, (kako je mislio) devojku na aplikaciji za upoznavanje, izvestio je Sin Ču Dejli. Žena je tvrdila da je rođena 1993. godine i da je radi u logističkoj firmi.

Tokom meseci u kojima su “izlazili”, Čen je potrošio 80.000 juana šaljući joj cveće i nakit, a čak je platio i troškove lečenja njenih roditelja. Želeo je da je oženi, ali je žena stalno davala izgovore kako bi izbegla susret. Jednog dana, Čen je odlučio da iznenadi svoju “devojku” tako što je otputovao u grad Liužu kako bi je upoznao, ali nje nije bilo nigde na navedenoj adresi. Umesto toga, dočekao ga je starac.

– Imam rođaku koja me je zadužila da u njeno ime ovde skupljam cveće i poklone. Njeno prezime nije Čin nego Lin. Jeste li sigurni da tražite pravu osobu? – stariji čovek je upitao je Čena.

Shvativši da je naseo na prevaru, Čen je podneo prijavu policiji. Policija je na kraju pronašla ženu koja je udata i ima dvoje dece, a nedavno je postala baka. Uhapsili su je zbog prevare. Rodbina prevarantkinje vratila je novac lakovernom nesuđenom ljubavniku. (objektiv.rs)