Ani je drugarica umrla NA RUKAMA: Muškarac im prišao da se SLIKA, kasno su shvatile kakvo ZLO sprema

Svijet

Ani je drugarica umrla NA RUKAMA: Muškarac im prišao da se SLIKA, kasno su shvatile kakvo ZLO sprema

Ona je u tom trenutku i sama krvarila, ali je davala sve od sebe da spasi život drugarice

Egzotična plesačica Maris Diđovani iz Las Vegasa bila je jedna od žrtava napadača koji je u četvrtak nožem usmrtio dvoje ljudi i ranio još šestoro.

Ona je izdahnula na rukama drugarice i koleginice Ane Vestbi (26), koju je ubica Džoni Barios (32), poreklom iz Gvatemale, takođe izbo na ulici usred dana. Njoj je nož probio pluća i teško diše dok se oporavlja u bolnici.

– Otišla sam do Maris i okrenla je. Rekla sam nekom tipu da mi da svoju košulju, zgrabila sam je od njega i počela da pritiskam njenu ranu – priseća se kroz suze Vestbi u intervjuu za Njujork post.

Ona je u tom trenutku i sama krvarila, ali je davala sve od sebe da spasi život drugarice.

– Drugi momak je rekao: „Gospođo, imate ubodnu ranu na leđima.“ Rekla sam: „Znam. Možeš li da zgrabiš svoju košulju i staviš je na moja leđa dok ja ovo nanesem na nju?” – ispričala je Ana.

Devojka se, kako piše Njujork post, rasplakala dok je u bolničkom krevetu pokušavala da shvati zašto je Barios ubio Maris, prolaznika Brenta Alana Haleta i ranio šestoro ljudi.

Vestbi je rekla da je Barios nosio torbu kada je prišao devojkama u kostimima na bulevaru u blizini kazina “Resorts World”. Prvo ih je zamolio da se slikaju sa njim, a tada su ugledale njegov nož.

– Izvukao je nož i pokazao nam ga kao da pozira. Svo četvoro smo se pogledali i pokušali da donesemo odluku… Ovo je previše čudno. Da li da pristanemo? Pre nego što smo mogli bilo šta da kažemo, zgrabio je nož i ubo Maris u srce – ispričala je Ana.

Barios je onda navodno izbo još jednu devojku, Viktoriju, pre nego što se ponovo okrenuo Diđovani i Vestbi.

– Maris je napravila samo oko 15 koraka pre nego što se srušila. Krenuo je za mnom, zabio mi nož u leđa i pobegao – rekla je Ana.

Ona je uspela da pozove Hitnu pomoć, pre nego što joj je neko rekao da je i sama teško povređena.

Napadač je ubrzo uhapšen dok je posle krvavog pira bežao pešice trotoarom. Barios je već imao krivični dosije u Kaliforniji, a sada je protiv njega podignuta optužnica za dvostruko ubistvo i šest pokušaja ubistva. (objektiv.rs)