Našla tri BROJA u stanu svoje mrtve majke, pa joj se desilo nešto neverovatno: Slavila je nad urnom

Ispovijesti

Našla tri BROJA u stanu svoje mrtve majke, pa joj se desilo nešto neverovatno: Slavila je nad urnom

Žena je odlučila da u čast svoje majke odigra lutriju sa njenom omiljenom kombinacijom

Žena iz Velike Britanije je dobila na lutriji koristeći brojeve svoje mrtve majke, ali je slučajno pocepala listić, pa je morala da pretraži kantu kako bi ga pronašla.

Keli Fert (44) bi svake nedelje kupovala karte za “Loto Hotpiks” svojoj majci Kerol u Halifaksu, pre nego što je 65-godišnjakinja umrla prošle godine. Keli nije sama igrala lutriju, ali je mesecima kasnije pronašla majčine brojeve, 7, 17 i 37, ispisane na kartici, dok je čistila njen stan, i odlučila da ih odigra.

Kada se njeni brojevi nisu pojavili na prvom izvlačenju, pocepala je tiket i bacila ga. Međutim, bila je zapanjena kada su se na sledećem izvlačenju za vikend pojavila tri broja. Naime, ona je kupila loz za sredu i subotu.

Keli veruje da je to bio znak od njene majke, pa je, kako kaže, slavila i vikala nad njenom urnom. Onda se povrh toga na radiju začula omiljena pesma njene majke “You’re Simply the Best” od Tine Tarner.

Međutim, baka četvoro unučadi je onda morala da lovi papir vredan 1.600 funti (oko 214.000 dinara) u kontejneru koji koristi cela zgrada. Nekako je uspela da nađe svoje smeće i zalepila loz koji je bio među njim. Prodavnica je prihvatila zalepljeni loz iz smeća, pa je Keli odvela svoju porodicu na odmor u Blekpul.

– Još uvek ne mogu da verujem da sam pobedila sa maminim brojevima. Moja ćerka i ja bismo svake nedelje odlazile u radnju da mami kupimo njenu srećku. Imala je iste brojeve na svojoj maloj kartici koju mi je dala. Godinama smo upisivali iste brojeve za mamu i nikada, nikada nije pobedila. Odlučila sam da nastavim u znak sećanja na mamu – kazala je, prenosi Dejli mejl. (objektiv.rs)