Sofija tražila CIMERA, pa doživela TRAUMU: Posle poziva na “druženje” primetila je nešto jezivo (VIDEO)

Ispovijesti

Sofija tražila CIMERA, pa doživela TRAUMU: Posle poziva na “druženje” primetila je nešto jezivo (VIDEO)

Stvari su krenule dobro, ali je onda shvatila prave namere žene koja joj se javila

Mlada modna dizajnerka iz SAD koja živi u Australiji objavila je ispovest o tome kako je postala meta opsednute obožavateljke koja se javila na oglas da joj bude cimerka,

Sofija Kim (30) bavi se kreiranjem kupaćih kostima i živi u luksuznom stanu u Sidneju sa kirijom od 2.600 dolara mesečno. Ona je oglasila na TikToku kako traži još nekoga ko bi sa njom podelio troškove, jer već ima jednu cimerku, ali joj se javila žena za koju se ispostavilo da je znala svašta o njoj i da je samo vrebala priliku da joj se približi.

@sophiainsydney

Replying to @Sarah #aussie #aussielife #aussiethings #aussieslang #sydney #sydneycbd #sydneycity #easternsuburbs #syd #sydneycentral #easternsuburbsydney #australia #straya #doublebay #highrise #highriseapartment #sydneyaus #nsw #bondi #sydneygirl #citylife #city #aus

♬ Pink Venom – BLACKPINK

– Morala je da pogleda mnogo mojih TikTok video tokom dužeg vremenskog perioda da bi dobila sve informacije koje je imala – rekla je Sofija u video ispovesti o „horor“ susretu.

Stvari su krenule dobro. Sofija i žena su razgovarale telefonom pre nego što su se dogovorile da pogleda stan.

– Donela je poklone za mene, moju cimerku i mog psa, za šta sam u početku mislila da je slatko – objasnila je Sofija.

Kaže da je u startu trebalo da joj bude sumnjivo to što ju je zasipala pažnjom i laskanjem, kao i to što je tačno znala kakav poklon da izabere.

Sofija je zatim primetila da navalentna potencijalna cimerka ima istu tašnu kao ona, kao i da stalno insistira na “druženju”.

– Počela je da mi šalje poruke svuda, na Instagramu, Vocapu, TikToku. Ako ne bih odgovorila na jednoj platformi, ona bi mi slala poruke na drugim platformama – rekla je i dodala da bi joj tražila da izađu da “prezalogaje nešto” uprkos tome što se tog dana već dvaput videla sa njom.

Onda je, kaže Sofija, žena počela da joj postavlja gomilu intimni pitanja i da se ponaša kao da je godinama poznaje i da joj je najbolja drugarica. Takođe joj je pričala o veoma privatnim stvarima iz svog života.

– Počela je da mi nabija traumu. Rekla mi je da ju je njen bivši dečko varao sa najboljom drugaricom. Sve što je govorila trebalo je da izazove saosećanje od mene – rekla je.

Sofija je odbila da se treći put sastane sa ženom, ali je primetila na njenim društvenim mrežama da je počela da u potpunosti kopira njen stil odevanja. Kap je prelila čašu kada se progoniteljka navodno učlanila u njenu teretanu i pretvarala se da je to obična slučajnost.

Dizajnerka je zbog svega što je doživela tih nekoliko dana rešila da se odseli u drugi deo grada. (objektiv.rs)