MLADA NAPRAVILA HAOS NA SVADBI: Gosti u NEVERICI gledali šta je uradila, muž POVILENEO

Zanimljivosti

MLADA NAPRAVILA HAOS NA SVADBI: Gosti u NEVERICI gledali šta je uradila, muž POVILENEO

Svim gostima je rečeno da nose tamne boje kako bi se ona i suprug istaknuli, te da nose minimalno šminke. što je mlada konobarica prekršila

Jedna je mlada na Reditu je otkrila neobičan razlog zbog kojeg je izbacila konobaricu sa svog venčanja, a zbog čega ju je čak i njen novi suprug nazvao ludom. Mlada je naime objasnila da je od svojih gostiju zatražila ‘minimalistički dres cod’, tako da se ona i suprug jedini na taj dan ističu, no jedna mlada konobarica prekršila je njihovo pravilo jer je imala – previše ajlajnera! 35-godišnja mlada i njen 30-godišnji mladoženja prošlog su vikenda imali “venčanje iz snova”. – Svim mojim gostima je rečeno da nose tamne boje kako bismo se suprug i ja istakli, a takođe sam zamolila svoje goste da nose minimalno šminke – napisala je mlada u objavi na Reditu. “Pretpostavljala sam da se to odnosi i na osoblje”, dodala je.

“Konobarica (19) imala je očito previše ajlajnera. Takođe je imala dijamantske minđuše na ušima, prsten i jedan od onih ružnih minđuša za nos”, rekla je.

“Uniforma osoblja bila je crna košulja dugih rukava, ali na njoj je bila preniskog izreza, a i pantalone su joj bile preuske. Hodala je okolo, posluživala piće i razgovarala s mojim gostima”, piše mlada koja je zato pozvala njenog šefa koji je rekao da će devojku prebaciti u kuhinju. “Za samo sat vremena, opet je bila napolju i posluživala jelo za večeru”, požalila se mlada.

“Ponovno sam nazvala šefa i pitala može li ona raditi iza ili otići kući, no njen šef je rekao im večeras nedostaje osoblja pa će videti što se može da učini.

“Nakon nekoliko sati, ponovno sam je videla iza šanka pa sam poslednji put pozvala šefa i rekla mu da ću zvati policiju ako ona ne ode. Šef je konačno popustio i rekao devojci da ide kući.” No malda kaže da njen novi suprug i njegova porodica nisu bili zadovoljni njenim ponašanjem.

“Moj muž i svekrva su rekli da se ponašam ludo i da sam verojatno devojci zbog ničega uzrokovala otkaz”, rekla je.

“To je moje venčanje i ona je trebala znati da je na poslu i da se ne doteruje toliko”, zaključila je, a ljudi na Reditu su bili zgroženi njenim ponašanjem.

– Dopustila si da ti zbog nesigurnosti dan uništi studentkinja koja verovatno jedva spaja kraj s krajem – napisao je jedan.

– Zamislite da zovete policiju jer vam se ne sviđa kako je netko odeven – rekao je drugi.

“Da sam ja muž, odugovlačila bih s potpisivanjem… Zamislite život s njom?”, dodao je treći. (espreso.co.rs)