“PREVARIO ME JE, ALI GA ŽELIM NAZAD”: Ostaćete u ŠOKU kada vidite s kim je TO URADIO

Ispovijesti

“PREVARIO ME JE, ALI GA ŽELIM NAZAD”: Ostaćete u ŠOKU kada vidite s kim je TO URADIO

Bili su zajedno tri godine i upoznali su se kad je počela da radi sa njim. Zaista je verovala da je on njena srodna duša, budući muž i otac njene dece

Iako me bivši dečko ostavio zbog moje najbolje prijateljice i sada očekuju dete zajedno, još uvek mi nedostaje i želim ga nazad. Prošle su četiri godine, ali ja sve vreme razmišljam o njemu i maštam da smo još uvek zajedno, napisala je jedna žena za The Sun. Bili su zajedno tri godine i upoznali su se kad je počela da radi sa njim. Zaista je verovala da je on njena srodna duša, budući muž i otac njene dece. Njena tadašnja prijateljica, koju je poznavala još iz škole, rekla joj je kolika je srećnica i kako je on savršen za nju. Nije imala pojma da ima planove da joj otme dečka. Svi smo se tada preselili u zajedničku kuću s još jednim prijateljem. Neko vreme je sve bilo kako treba. Ponekad bih otišla rano da spavam i ostavila svog dečka i najbolju prijateljicu da razgovaraju u dnevnoj sobi i bezuslovno sam im verovala.

-No, jednog sam vikenda otišla kući da posetim roditelje. Kad sam se vratila, delovali su nervozno, ali oboje su poricali da postoji problem. Onda je, mesec dana kasnije, moja je prijateljica saznala da je trudna, nastavila je.

Briznula je u plač i priznala da su se ona i njen dečko napili i spavali zajedno. Bio je to najgori dan u njenom životu. Nije mogla da pogleda nijedno od njih i rekla joj je da je ona za nju mrtva.

Ostavila je dečka, spakovala svoje stvari i vratila se kod roditelja.

– I moj dečko i prijatelj stalno su mi slali poruke, ali nisam mogla da im oprostim. Rekao je da me voli i da je to bio trenutak ludila. Kasnije sam čula da je otišla na pobačaj i da su prekinuli nakon nekoliko meseci. Pokušala sam da nastavim dalje, ali ne mogu. Znam da bih trebala da ga mrzim zbog onoga što je učinio i čvrsto da ga ostavim u prošlosti, ali niko drugi mu nije ni blizu – zaključila je.

– Izdalo vas je dvoje ljudi kojima ste najviše trebali da verujete. Verovatno je da ne možete da krenete dalje jer imate nerešene osećaje o tome kako se sve završilo. Zvuči kao da ste pobegli od situacije, umesto da o njoj razgovarate. Ovo je možda razlog zašto vam je teško da upoznate nekoga novog. Verovatno ste podigli emocionalne zidove jer se sada bojite da ćete ponovno biti povrijeđeni. Nemojte doći u iskušenje da se pokušate vratiti bivšem. Savetovala bih da prošlost ostavite iza sebe – odgovorila joj je Deidre. (espreso.co.rs)