Dala komšiji ključ od kuće, pa se ZGROZILA kad je videla šta radi u NJENOJ spavaćoj sobi

Svijet

Dala komšiji ključ od kuće, pa se ZGROZILA kad je videla šta radi u NJENOJ spavaćoj sobi 

Muškarcu je naređeno da uđe u program lečenja s*ksualnih prestupnika

Imati dobre komšije je zaista važno, jer kada imate susede iz pakla, to vam može uništiti život. To je na svojoj koži osetila 45-godišnja Šeron Bulman iz Skeltona u Engleskoj.

Kada je sa porodicom, mužem i detetom planirala svoj odmor na Kipru, odlučila je da komšiji da rezervni ključ od kuće kako bi je pripazio dok su odsutni. Verovali su ovom čoveku koji im je bio komšija već sedam godina.

Ali po povratku sa putovanja, Šeron je počela da sumnja da je komšija ulazio u njihov dom dok ona i njen muž nisu bili kod kuće. Nakon što su joj od 49-godišnjeg komšije počele da stižu poruke: „Slatka Šeron, kada ćeš kući?“, odlučila je da ugradi kameru u svoj dom.

Bila je zapanjena onim što je videla. Na snimku iz svoje spavaće sobe videla je komšiju Gila kako joj pretura po donjem vešu nakon što je navukao zavese na prozorima kako ga niko napolju ne bi video.

Ona je prijavila čoveka policiji, koji je osuđen na godinu dana zatvora, zabranu prilaska Šeron i novčanu kaznu od 700 funti (oko 94.000 dinara), od čega je 500 funti trebalo da bude plaćeno Šeron zbog duševnog bola, i 150 sati društveno korisnog rada u lokalnoj zajednici.

Muškarcu je takođe naređeno da uđe u program lečenja s*ksualnih prestupnika. Šeron je izjavila da se više ne oseća sigurno u svom domu i da nije želela da spava u svojoj spavaćoj sobi nakon što je videla da je njen komšija boravio tamo. (objektiv.rs)