Firma mu ostala dužna 80.000 dinara, a on im se brutalno osvetio BAGEROM: Sud nije imao milosti

Zanimljivosti

Firma mu ostala dužna 80.000 dinara, a on im se brutalno osvetio BAGEROM: Sud nije imao milosti

Ogorčenom radniku se sve smučilo, ali je na kraju završio u zatvoru

TikTokom upravo kruži snimak besomučnog divljanja jednog radnika kojem je palo na pamet da zbog neisplaćene naknade razori vrata i lobi tek otvorenog hotela u Liverpulu.

Video je od petka skupio čak šest miliona pregleda, pa i uprkos tome što se taj incident zapravo odvio u januaru 2019. godine.

Džon Manli (36), radnik kome je dozlogrdilo da čeka svoj pošteno zarađeni novac, zbog tog čina i danas sedi u zatvoru, a priča kaže da mu je poslodavac ostao dužan 600 funti (oko 80.000 dinara).

Umoran od svega, a živeo je kao socijalni slučaj, Manli je odlučio da pomoću bagera iskali bes, pa je počinio štetu od preko 400 hiljada funti.

Na njegovu žalost, sudija Dejvid Obri mu je bez puno milosti odredio zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina i četiri meseca, a posebno mu je zamerio što je ugrozio sigurnost onih koji su se nalazili u predvorju zgrade.

Manli je praktično je živeo go i bos, njegov advokat je rekao da doslovno nije imao za struju i hranu, a očito ga je silno uznemirilo to što je zbog besparice morao da otkaže druženje sa svoje dvoje dece tokom božićnih praznika. (objektiv.rs)