Policajci hapsili kriminalca i osetili čudan MIRIS: Pogledali su međunožje njegove devojke i šokirali se

Svijet

Policajci hapsili kriminalca i osetili čudan MIRIS: Pogledali su međunožje njegove devojke i šokirali se

Primetili su da je bila nervozna, pa ubrzo otkrili da je imala itekako dobar razlog

Žena iz Liverpula koja je u svoju v*ginu sakrila he*oin i krek kok*in svog dečka dilera, izašla je sa suda.

Bruk Morgan (30) je na sudu rekla da je pristala da pomaže Rajanu Lenardu u njegovom ilegalnom biznisu i tvrdeći da ju je on pre toga maltretirao. Nedozvoljene supstance su takođe bile skrivene u njenom stanu u Kensingtonu, ali je sud utvrdio da je „obavljala ograničenu funkciju pod prinudom“.

Sud u Liverpulu je čuo da je policija oko 15.30 časova 8. juna ove godine uočila njenog partnera sa poternice kako se “sumnjivo ponaša oko grupe korisnika dr*ge”. Lenardu je pronađeno 675 funti u gotovini kada su ga policajci pretresli.

Oni su tada primetili da Morganova sedi na mestu vozača belog “fijata 500” i izgleda veoma nervozno. Osetili su i miris kan*bisa, pa su, pored dilera, priveli i nju.

Iz torbe joj je virila “jeftina Nokia”, a kada je privedena, u plastičnoj kesi skrivenoj na intimnom mestu pronađen je 71 paketić krek ko*aina i 17 paketića her*ina. Kasnije tog dana izvršena je racija na njen stan gde je otkrivena dr*ga u vrednosti nekoliko desetina hiljada funti.

Na paketima su pronađeni tragovi Lenardove DNK, iako Morgan nije rukovala njima, a tvrdila je da nije znala da je on i u njenom domu krio nedozvoljene supstance.

Njen advokat Džulijan Nater izjavio je da je ona trudna 11 nedelja i da je ranije negovala bolesnu majku i babu, kao i da je volontirala u humanitarnim organizacijama.

– Dr*gu joj je u ruke stavio neko ko morao da je bio jako zastrašujuć. Elementi ovog dela se svode na zlostavljanje. Po mom mišljenju, ona je sasvim dovoljno propatila. To joj je visilo nad glavom i to ju je dovelo u stanje histerije. Tražim poslednju šansu za nju – kazao je tokom svog izlaganja branilac, prenosi Liverpul Eho.

Žena je priznala krivicu za nabavku kok*ina i her*ina, posedovanje kan*bisa i pranje novca i osuđena je na dve godine uslovne robije, 150 sati društveno korisnog rada i rehabilitaciju. (objektiv.rs)