Umro joj otac, a onda je pas uvek gledao u ISTO mesto: Kad je pogledala fotografiju, SLEDILA se (FOTO)

Zanimljivosti

Umro joj otac, a onda je pas uvek gledao u ISTO mesto: Kad je pogledala fotografiju, SLEDILA se (FOTO)

Neimenovani muškarac umro je od srčanog udara, u međuvremenu je kremiran

Društvenom mrežom Redit povremeno kruži intrigantna fotografija koja, kako veruje autorka, prikazuje zagrobni posetu njenog oca, koji je preminuo u susednoj sobi.

Nastala je nakon što je primetila da njen pas uporno gleda ka jednom mestu, a pokojnog oca je “prepoznala”, između ostalog zahvaljujući odeći, pre svega karakterističnoj majici i farmerkama.

Neimenovani muškarac umro je od srčanog udara, u međuvremenu je kremiran. Žena je fotografiju odmah podelila sa svojim prijateljima u grupi na Snepčetu.

– Upoznao sam svojevremeno njenog oca i mogu vam reći da figura na fotografiji zaista jako podseća na njega. Nakon što je videla fotografiju, odmah je otrčala kod supruga u spavaću sobu. Bila je potpuno potresena – napisao je prijatelj žene, koji je sliku okačio na Redit.

Drugi korisnici su u komentarima opisali slična iskustva iz sopstvenog života.

– Verujem da je ova fotografija autentična. I sama sam jedanput videla duha. Bila je to moja kuma, ukazala se odmah nakon što je preminula. Prikazala se jasna kao dan, čak je nosila svoju uobičajenu spavaćicu – prokomentarisala je fotografiju jedna korisnica Redita. (objektiv.rs)