Vozila autobus, pa videla DEČAKA (2) kraj puta: Već tada je znala da mu se desilo nešto STRAVIČNO (VIDEO)

Svijet

Vozila autobus, pa videla DEČAKA (2) kraj puta: Već tada je znala da mu se desilo nešto STRAVIČNO (VIDEO)

Roditelji su digli uzbunu, a dvoje vozača su munjevito reagovali

Dvojica vozača autobusa u američkoj saveznoj državi Mičigen proglašeni su herojima jer su spasili dvogodišnjeg dečaka kojeg je kradljivac automobila ostavio pored puta.

Prema izveštajima, incident se dogodio juče u 8 sati ujutru u Kentvudu kada su roditelji deteta izašli iz automobila da bi ostavili drugo dete na autobuskoj stanici. Tada je lopov ušao u auto i odvezao ga, pre nego što je mališana ostavio kraj puta.

Roditelji su odmah zatražili pomoć od vozača školskog autobusa koji je trebalo da se odveze sa drugim detetom. Dejv Skiner je javio kolegama da je dečak upravo odvezen, dok je Sju Vorkmen iz obližnje škole “Kelogsvil” pojurila svojim autobusom u pravcu ukradenog automobila i naišla na dvogodišnjaka na putu. Ona je ponela dete na rukama i posle nekoliko minuta ga vratila roditeljima koji su čekali u prvom vozilu.

– Uspaničeni roditelji su zaustavili vozača školskog autobusa, koji je odmah oglasio krizu nestanka bebe. Nekoliko minuta kasnije, video prikazuje trenutak kada je drugi vozač školskog autobusa video bebu kako sama sedi pored kolovoza, a kradljivac je pobegao i još uvek nije pronađen – piše na Tviter objavi korisnika koji je preneo vest i objavio snimak.

Video se završava razgovorom Vorkmenove sa policajcima nakon što je dete odvela njegova majka. (objektiv.rs)