Sin (3) je doveo do LUDILA, a onda je majka primenila ovu VASPITNU metodu: Usledio je HAOS na mrežama

Ispovijesti

Sin (3) je doveo do LUDILA, a onda je majka primenila ovu VASPITNU metodu: Usledio je HAOS na mrežama

Istrčala je napolje samo u donjem vešu i potkošulji, bila je van sebe

Sendi Gribl, mama sa Novog Zelanda, nakon bega njenog trogodišnjaka iz kuće, odlučila je da ga kazni na poseban način. U sve je uključila i policajce, koji su odlučili da pomognu mami “u nevolji”.

Naime, nakon izrazito lošeg dana, koji je Sendi opisala u objavi na Fejsbuku kao dan kad je njen trogodišnjak po imenu Lači odlučio da terstira sve granice koje su ikad bile postavljene, besna i iscrpljena poslala ga je u krevet.

Kako se od jutra ružno ponašao, mama mu je prvo zabranila odlazak na plivanje, a kasnije ga i kaznila “kratkim odmorom” da razmisli o svom ponašanju. Napomenula je da je bez obzira što ima samo tri godine, “njen sin jako napredan i inteligentan dečak, koji nije za “potcenjivanje”, piše Daily Mail.

Ubrzo se uputila u njegovu spavaću sobu kako bi proverila da li je zaspao i doživela šok. Njen sin nije bio u krevetu. Potrčala je prema širom otvorenom prozoru i pogledala na ulicu.

Istrčala je napolje samo u donjem vešu i potkošulji, bila je van sebe sve do trenutka kad ga je videla kako hoda niz ulicu.

– Trčala sam niz ulicu (ne mogu da verujem da sam čak uspela i da trčim) i osetila olakšanje kad sam ga videla živog i zdravog. Najviše sam se bojala da ga je udario auto – priseća se Sendi.

– Nikad nisam mogla da zamislim taj hod srama koji mi je priuštio. Vrištao je i plakao: ‘Ti si kakica, ogromna kakica, više nisaaaaaam tvooooj prijatelj!”, dok je sve više komšija otvaralo prozore kako bi videli šta se dešava na cesti – nastavlja Sendi.

Želeći da ga nauči lekciju, palo joj je na pamet kako bi mogla da mu pokaže u koliku opasnost se doveo i onda je nazvala lokalnu policijsku stanicu.

– Dobila sam Lisu koja se nasmeala na moju ideju te mi je rekla da je trenutno mirno u stanici i da slobodno dođemo.

Ubrzo se cela porodica našla u policijskoj stanici, gde su malom Lačiju policajci objasnili koliko je opasno to što je napravio i šta je sve moglo da mu se dogodi. Dali su sve od sebe kako bi mu pokazali koliko je opasno bežati od kuće.

– Nakon svega što se dogodilo taj dan, on je shvatio! Htela sam da shvati koliko je opasno to što je napravio i njegov mozak, star samo 1216 dana, je stvarno shvatio da je cesta opasna za malo dete i da nije napravljena za bebe i polugole mame, te da je trebalo da sluša mamu i ode u krevet – napisala je Sendi.

Komentari koji su usledili na objavi pokazuju koliko su ljudi bili oduševljeni ovom vaspitnom metodom, koja je zasigurno detetu pokazala da nije u redu to što je uradio, kao i da je veoma opasno. (objektiv.rs)