Dečko i ja spavamo s drugim muškarcima i ženama, SVE je dozvoljeno, ali strogo poštujemo dva pravila!

Ispovijesti

Dečko i ja spavamo s drugim muškarcima i ženama, SVE je dozvoljeno, ali strogo poštujemo dva pravila!

Njihova ljubavna priča je po mnogo čemu neobična

Od početka svoje veze, Džes (30), vlasnica se*s kluba, i Džej (46), organizator događaja, su znali da žele odnos, koji nije baš uobičajen kod većine drugih ljudi.

Njih dvoje su se upoznali preko Tindera pre dve godine i ubrzo nakon toga su počeli da izlaze.

Kako su se stvari između Džes i Džeja razvijale, odlučili su da malo “zatvore” svoju vezu tako što su isključili odvojeno viđanje drugih partnera. Kako bi nadoknadila nedostatak se*sualne raznolikosti, Džes koja je bise*sualka i već 10 godina u nemonogamnim vezama, je predložila “svingovanje”.

– Prilično sam otvoren prema stvarima, pa kad je to spomenula mislio sam da vredi pokušati – rekao je Džej.

Kada su prvi put probali da imaju intimne odnose sa drugim ljudima, za Džeja je to bilo prvo iskustvo sa grupnim vođenjem ljubavi.

– Imali smo “četvorku” s mojom najboljom prijateljicom i njenim partnerom – rekla je ona.

Džej voli da ima otvorenu komunikaciju u svojim vezama i kaže da mu svingerski stil života odgovara jer par uvek podržava jedno drugo, razgovara o granicama i povezuje se čak i kada su s drugima.

– Uvek se gledamo u tom trenutku – objasnila je Džes. A kad stvari postanu neprijatne, tvrde da mogu brzo da ih prekinu.

– Definitivno ima tačaka u kojima se osećate neprijatno. Sećam se da sam jednom bio uvučen u položaj u kojem sam se osećao veoma neprijatno – ispričao je Džej.

– To je bila poza koju Džes i ja često koristimo a ja jednostavno nisam mogao da uživam bez nje – rekao je on.

Tu je do izražaja došla njena intuicija i intimno poznavanje svog partnera.

– Osetila sam kako mu se lice menja i shvatila da je izbezumljen. Odlučila sam da se umešam i da vratim stvari tako da ostanemo samo mi – kaže Džes.

Džej tvrdi da nije ljubomoran kad je Džes s drugim ljudima – jer “samo želi da ona bude srećna”. Ali imaju stroge granice – s drugima spavaju samo zajedno i uglavnom sa ženama.

– Više me privlače žene. Zadovoljna sam s Džejem kao muškarcem u mom životu – navodi Džes.

Džes kaže da ne bi nikada mogla da u potpunosti isključiti odnose s drugim ljudima, ali da joj ne smeta kad napravi pauze od toga.

– To je za mene postala korisna promena. To je takođe prilagodljiv način života. Čak i ako odlučimo da uzmemo malo slobodnog vremena, kako bismo se fokusirali na sebe ili izgradnju porodice, mogli bismo to da uradimo i “zatvorimo” našu vezu sve dok ne osetimo želju da se opet vratimo tom životu – rekla je.

– Svingovanje je definitivno poboljšalo moje odnose i s prijateljima i s partnerom. Omogućilo mi je da budem iskrena prema sebi u pogledu onoga što tražim od partnera, kao i kakva treba da budem kao osoba da bih bila srećna – dodaje Džes.

Ona kaže da bi svi ljudi koji žele da se oprobaju kao svingeri, prvo trebalo da se sednu sa svojim partnerom i razgovaraju o svojim granicama, pri nego što isprobaju ovakav stil života. (objektiv.rs)