MLADIĆ (19) IMAO AFERU SA 21 GODINU STARIJOM ŽENOM: Kada je SAZNAO o kome se radi ostao je ZAKUCAN

Ispovijesti

MLADIĆ (19) IMAO AFERU SA 21 GODINU STARIJOM ŽENOM: Kada je SAZNAO o kome se radi ostao je ZAKUCAN

Mnogi su ubrzo počeli da se šale na njegov račun ostavljajući urnebesne komentare ispod njegove ispovesti

Jedan korisnik Reddita šokirao je javnost kada je na ovoj platformi objavio svoju ispovest koja je mnoge podsetila na špansku seriju.

Naime, mladić je upoznao devojku sa kojom je ubrzo počeo da se zabavlja. Nakon određenog vremena, devojka je rešila da ga upozna sa svojom porodicom na šta je on pristao, ne sluteći šta ga čeka. Kada ga je dovela u porodičnu kuću, mladić je ubrzo shvatio da je njena majka žena sa kojom je imao intimne odnose i slošilo mu se.

– Dozvolite mi da prvo samo kažem, nisam ja taj koji greši u ovome, ali moram to negde da kažem. Živog me izjeda – počeo je svoju ispovest mladić i nastavio:

– Pre dve godine, kada sam imao 19 godina, upoznao sam jednu ženu dok sam radio kao lični trener. Imala je 40 godina i izgledala je kao 25-godišnjakinja. Zainteresovala se za mene i pozvala me nekoliko puta da izađemo i nekoliko puta smo imali intimne odnose. Posle jednog od naših susreta rekla je da nije u redu da neko njenih godina bude sa mnom jer sam bio mlad i promenila je teretanu.

Moja devojka i ja smo zajedno nešto manje od godinu dana. Ona je neverovatna i toliko je volim. Pre dva meseca sam prvi put upoznao njenu porodicu i ostao sam šokiran. Odvela me je u kuću u kojoj sam se smuvao sa tom ženom i osećao sam se kao da se šale sa mnom.

Pre nego što sam video njenu mamu, shvatio sam. Imam tip i obe odgovaraju tom tipu, tako da ima smisla, “družio” sam se sa samohranom majkom i sada sam sa njenom ćerkom. Onda su se njeni mama i tata pojavili i oboje smo ostali skamenjeni. Upoznajem njene roditelje, u braku su 20 godina, shvatam da sam bio “igračka” udate žene i sada se osećam neverovatno posramljeno.

Kasnije te nedelje njena mama pronalazi moj broj i kaže mi da nikada ne smem da pričam o tome šta se dogodilo. Rekla mi je da će me moja devojka mrzeti zauvek jer ću ja biti taj koji je razveo njene roditelje. Dakle, sada sam primoran da čuvam ovu tajnu.

Inače, pozvala me je da provedem Dan zahvalnosti sa njenom porodicom, a pošto je moja porodica udaljena 1000 milja i već sam joj rekao da ne planiram da idem kući, nemam baš izgovor da ne odem. Tako da ću sada morati da sedim za stolom i uživam u večeri sa ženom sa kojom sam imao aferu, njenim mužem i njenom ćerkom u koju sam sada zaljubljen – napisao je u ispovesti na Redditu jedan dečko koji ne zna kako da u zapetljanoj situaciji u kojoj se našao treba da postupi.

Mnogi su ubrzo počeli da se šale na njegov račun ostavljajući urnebesne komentare ispod njegove ispovesti, a složili su se oko činjenice da “majka i ćerka imaju isti ukus za muškarce”.

Bilo je i onih koji su mu pružili podršku, komentarišući da se našao u veoma neprijatnoj situaciji.

“Prokletstvo. Majka sigurno projektuje i prebacuje svoju krivicu na tebe. Nisi ti kriv brate. Krivica nije tvoja”, “Ne znam, ali ako si ozbiljan u vezi sa devojkom, ona će možda morati da sazna to što pre”, “Tvoja devojka treba da sazna i razumeće ako je dovoljno zrela jer ti tada nisi mogao da znaš da je ta žena u braku. Ona kasnije neka odluči da li će reći ocu”, samo su neki od komentara. (espreso.co.rs)