Manijak prišao devojčici, ali ovakav OBRT nije očekivao: Sutradan je SNIMLJEN u novom pokušaju (VIDEO)

Svijet

Manijak prišao devojčici, ali ovakav OBRT nije očekivao: Sutradan je SNIMLJEN u novom pokušaju (VIDEO)

Policija je objavila opis osumnjičenog, a potera je još uvek u toku

Američka policija je objavila snimak sigurnosne kamere na kojem se vidi kako 10-godišnja devojčica u zadnjem trenutku beži od otmičara.

Vlasti kažu da se nastavlja potraga za osumnjičenim i da su se slični incidenti dogodili prošle srede i četvrtka u Fort Loderdejlu na Floridi.

Policijska uprava Fort Loderdejla saopštila je da je muškarac prišao devojčici na putu do škole u ​​sredu i “pokušao da je namami nudeći slatkiše, novac i druge predmete, što je ona odbila”. Onda je osumnjičeni pokušao da zgrabi devojčicu, ali je ona uspela da pobegne i kazala da osumnjičeni vozi crni kombi sa kliznim vratima bez prozora.

Isti muškarac je navodno drugi put pokušao da otme tu devojčicu već sledećeg jutra kada joj je ponovo prišao na putu za školu, saopštila je policija. Policija je dodala da je ona odmah pobegla ka školi i udaljila se od njega, dok se na snimcima vidi kako dete beži, a muškarac nestaje iza ugla.

Prolaznik je primetio incident i rekao devojčici da trči i alarmira policiju samo nekoliko sekundi pre nego što je viđena kako beži od muškarca na snimku, prenosi En-Bi-Si Majami. Incident je prijavljen zvaničnicima u osnovnoj školi “Benet”, koja se nalazi u istom bloku gde je devojčica presretnuta.

Policija je objavila opis osumnjičenog i zatražila pomoć od građana kako bi mu ušla u trag. (objektiv.rs)