“Odmah to skidaj”: Otac rekao policajcu šta je video na KOLIMA ćerke, ovaj se SLEDIO kad je čuo (VIDEO)

Svijet

“Odmah to skidaj”: Otac rekao policajcu šta je video na KOLIMA ćerke, ovaj se SLEDIO kad je čuo (VIDEO)

Ispostavilo se da je u pitanju oznaka za laku metu koju koriste otmičari

Jedan muškarac iz SAD je rekao da je otkrio nešto izuzetno alarmantno na automobilu svoje ćerke i izdao upozorenje svim ženama. Otac sa TikTok profila @boogeyman0302 podelio je video na pod naslovom “Pazite!”

– Dakle, slušajte. Nije me briga slažete li se s mnogim mojim videozapisima ili ne. Ali svakako želim da obratite pažnju na ovo – počeo je on.

Njegova ćerka, objasnio je, radi kasnu smenu, često izlazi sa posla u 3 ujutro u velikom gradu i onda mora da se vozi više od sat vremena da se vrati kući.

– Ovo je treće jutro zaredom da sam pronašao jednu takvu na njenom autu na potpuno istom mestu. Zadnja suvozačeva vrata – kazao je pokazavši na crnu vezicu koja je bila pričvršćena oko ručke na vratima.

– Nisam znao što je to. Samo sam nastavio sa rezanjem. Jutros kad sam ga pronašao, pitao sam ćerku: “Kakva ti je to stvar sa vezicom koja ti je svako jutro na zadnjoj ručki? Posljednja tri jutra sam je skidao.” – nastavlja zabrinuti otac.

Ćerka mu je rekla da nije imala pojma da je tu vezica. Kad je otac prepričao te događaje svom bratu, koji radi u policiji, brat je odjednom zastao.

– Postao je izuzetno tih. Rekao mi je: ‘Što si upravo rekao?’ Kazao sam mu ponovno, a on je rekao, “Slušaj čoveče, odmah to skini. Trgovci ljudima koji otimaju ranjive žene stavljaju to na automobil negde gde to nije lako primetiti, ali drugi ljudi koji zapravo kradu znaju tačno što to znači – objasnio je otac.

Čovek je rekao da je vezica u osnovi “oznaka”.

– Ovo upozorava svakoga ko je deo organizovane lanca otmičara i trgovaca ljudima, daje im do znanja da je ta osoba ranjiva, sama je i laka je meta. Dakle, ako imate tinejdžerke koje su napolju do kasno u noć i voze, proverite njihov auto svako jutro. Potražite crni patentni zatvarač ili bilo šta što se ističe i odmah uklonite – zaključio je on. (objektiv.rs)