Posle tri godine otkrio PRLJAVU TAJNU svoje devojke: Zgadio mu se život kada je saznao šta radi svom telu

Svadja.jpg

Posle tri godine otkrio PRLJAVU TAJNU svoje devojke: Zgadio mu se život kada je saznao šta radi svom telu

Momak dalje piše da je neprijatan miris primetio tek nakon što se uselio kod nje

Jedan muškarac iz Velike Britanije se izjadao na Reditu iznevši gadan detalj iz svoje veze. On je, kako tvrdi, upravo otkrio da se njegova devojka, sa kojom je tri godine u vezi, tušira ​​svake druge nedelje.

– Volim je, ali nisam znao u šta se upuštam. Ona se ne tušira ​​često. Uopšte. Ona se tušira ​​najviše jednom svake druge nedelje – napisao je muškarac, prenosi Miror.

Momak dalje piše da je neprijatan miris primetio tek nakon što se uselio kod nje.

– Pre nego što smo živeli zajedno, nisam primetio nikakav posebno loš miris. Pretpostavljam da bi se povremeno tuširala pre nego što me vidi – požalio se on.

Pošto nije mogao da se nosi sa mirisom nakon nekoliko meseci pribegao spavanju na kauču. Kasnije je pokušao da razgovara o tome sa svojom devojkom, ali to nije dobro prošlo. Žena se uznemirila i navodno je to izazvalo tenziju između njih dvoje.

Korisnici Redita su burno reagovali na ispovest i složili se da devojka ima ozbiljan problem sa higijenom.

„Tuširam se dva puta dnevno. Ne mogu ni da zamislim koliko je prljava kada se tako retko tušira – napisao je jedan korisnik.

– Ja se osećam gadno kada uđem u treći dan bez tuširanja, što se povremeno dešava zbog mališana. Dve nedelje su predugo – dodala je druga osoba. (objektiv.rs)

scroll to top