Policajci uhapsili PREVARANTA, a onda dobili šokantno PISMO u kom se spominje njegov SIN

Svijet

Policajci uhapsili PREVARANTA, a onda dobili šokantno PISMO u kom se spominje njegov SIN

Sadržaj je bio bez uvreda i pretnji, ali pun zahvalnosti

Krajem jula, nemački policajci su slučajno proverili čoveka na glavnoj železničkoj stanici u gradu Bohumu i otkrili da postoji nalog za njegovo hapšenje zbog prevare. Od tada je u zatvoru, a sredinom novembra napisao je zapanjujuće pismo policiji.

Sadržaj je bio bez uvreda i pretnji, ali pun zahvalnosti, prenosi časopis Feniks.

– Verovatno sam morao da vidim kako je ovde da bih cenio slobodu – počinje on.

Zatvorenik se posebno zahvaljuje dvojici policajaca koji su ga, u prisustvu njegovog maloletnog sina, uhapsili bez mnogo buke. Kaže da su bili “veoma pažljivi i fini” sa njim. Pismo uhapšenog, čiji identitet policija ne otkriva, završava se pozdravom službenicima: “Ostanite zdravi!”

Pozadina njegovih postupaka bila je zavisnost od kockanja. Meštanin Bohuma sada dobija stručnu pomoć, a ako sve bude kako treba, očekuje se da će iz zatvora izaći početkom sledeće godine.

– Zahvaljujući vama postaću još jedna osoba koja pošteno i ozbiljno ide na posao i biću uzor svom sinu – nastavio je zatvorenik i dodao da kada dođe u policijsku stanicu, želi da policajcima sve to ispriča lično.

Zvaničnici Bohuma bili su dirnuti zatvorenikovim pismom i napisali: „Policija vam se zahvaljuje na vašim rečima koje su dirnule srce, verujemo mu na reč i želimo njemu i njegovoj porodici sve najbolje u budućnosti. (objektiv.rs)