Rodila sina, a zbog ODLUKE oca ga više nije videla: Nakon 48 godina usledilo je nešto NEZAMISLIVO (VIDEO)

Svijet

Rodila sina, a zbog ODLUKE oca ga više nije videla: Nakon 48 godina usledilo je nešto NEZAMISLIVO (VIDEO)

Kirk je sa dve godine usvojen iz sirotišta u Vijetnamu

Priča o Kirku iz Vijetnama obišla je svet i zaprepastila mnoge.

Naime, kada je imao dve godine, Kirk je usvojen iz sirotišta u Vijetnamu. Odrastao je s ubeđenjem da su mu biološki roditelji poginuli u Vijetnamskom ratu.

Ali, to nije bila prava istina.

48 godina Kirk nije znao da je njegova biološka majka još uvek živa. Thuy-Nga Thi Nibblett, žena vijetnamskog porekla, imala je 17 godina kada je ostala trudna tokom Vijetnamskog rata.

Njen otac nije odobravao njenu trudnoću; ne samo da nije bila udata, nego je dečakov otac bio Amerikanac. To je za njenog oca bilo neprihvatljivo.

Odmah nakon što je rodila Kirka, Thuy-Ngin otac ga je odveo. Kirkov biološki otac je premešten u drugu vojnu bazu, pa samim tim nikada nije saznao za trudnoću. Par je izgubio svaki kontakt.

Thuy-Nga provela je gotovo pet decenija nadajući se i moleći se da ponovo vidi svog sina. 2015. godine prijavila se na DNK testiranje na jednoj stranici u nadi da će ga pronaći.

U međuvremenu, Kirk, koji je bio oženjen i imao je svoju decu, je oklevao u pronalasku svojih bioloških roditelja – mislio je da su preminuli. Ali, supruga ga je uverila da ipak pokuša.

Samo nekoliko dana nakon što je predao svoj DNK dobio je e-mail od žene koja mu je rekla da je nazove.

Najpre je mislio da je reč o nekakvoj grešci, a zbog saznanja koje je usledilo život mu se potpuno promenio. On je konačno ujedinjen sa svojom biološkom majkom. (objektiv.rs)