Devojčica (8) čula čudne ZVUKE tokom noći, pa uvidela da su dopirali od TATE: Usledilo je nešto JEZIVO

Svijet

Devojčica (8) čula čudne ZVUKE tokom noći, pa uvidela da su dopirali od TATE: Usledilo je nešto JEZIVO

Budući da je verovala svojim instinktima, ta je devojčica spasila svog tatu

Osmogodišnja devojčica spasila je svog tatu kada je usred noći ustala da popije čašu vode te je shvatila da nešto nije u redu.

Bilo je 3 sata posle ponoći kada je Rošel Ramzi iz Škotske ustala iz kreveta jer je bila žedna.

Krenula je u kuhinju po vodu te je morala da prođe pored sobe u kojoj su spavali njeni roditelji. Tada je iz sobe čula jako neobičan zvuk. Ona ga je mogla zanemariti, ali je odmah znala da nešto nije u redu.

Budući da je verovala svojim instinktima, ta je devojčica spasila svog tatu!

Ispalo je da je zvuk koji je Rošel čula bio njen tata, Kris, kako pokušava da dođe do daha. Devojčica je tada probudila svoju mamu, Šeril, i upozorila ju je da nešto nije u redu.

– Rošel je utrčala u sobu te smo shvatile da se Kris trese od hladnoće, a imao je jako visoku temperaturu – prisetila se Šeril.

Šeril je odmah zvala Hitnu, pa je Kris prevezen u bolnicu.

– Nikada nisam videla nekoga da toliko drhti, a zubi su mu kvocali – rekla je Šeril i dodala:

– Bilo je to užasno iskustvo, on je propadao pred mojim očima – rekla je.

Kris pati od multiple skleroze i ima oslabljen imunitet. Nedavno se borio s infekcijom pluća, ali lekari su ga poslali kući jer se jako dobro oporavljao.

Barem su to svi mislili dok ga njegova 8-godišnja ćerka nije spasila usred noći.

Da nije bilo devojčice, čovek bi verovatno preminuo
– Da nije bilo vaše devojčice, mislim da bi preminuo – rekao je lekar Šeril.

Nakon što je Kris prevezen u bolnicu, lekari su počeli da ga leče za upalu pluća koja je prešla u sepsu. Zvukovi koje je Rošel čula bili su znakovi da Kris pada u šok.

– Nikada neću zaboraviti tu noć. Da Rošel nije uskočila ja bih se probudila i pronašla Krisa mrtvog u krevetu – rekla je Šeril.

Nakon tri dana u bolnici lekari su uspeli da dovedu sepsu pod kontrolu. Poslali su Krisa kući s jakim antibioticima i dobrom prognozom. Ali, da se Rošel nije probudila i spasila svog tatu, sve je to moglo drugačije da se završi.

Neki smatraju da se Rošel baš slučajno probudila u 3 u noći, ali čini se kao da je reč o božanskoj intervenciji. Otkako se njen tata vratio kući, devojčica je odbila da ga napusti i na tren.

– Ne mogu svi 8-godišnjaci reći da su spasili život svom roditelju – ona je njegov anđeo čuvar – rekla je Šeril. (objektiv.rs/)