DEVOJČICA SE POVREDILA SA STVARČICOM KOJU SVAKODNEVNO KORISTITE: Majka upozorila SVE

Svijet

DEVOJČICA SE POVREDILA SA STVARČICOM KOJU SVAKODNEVNO KORISTITE: Majka upozorila SVE

Upravo je mama iz Australije podelila svoje iskustvo koliko je bila šokirana kako je njena ćerkica dobila duboku ranu u zadnjem delu usta, blizu grla

Mama je podelila svoje neprijatno iskustvo i upozorila sve roditelje da paze sa čim im se deca igraju.

Maloj deci je sve zanimljivo da istražuju za igru. Međutim iako stručnjaci savetuju da ih treba pustiti kako bi se bolje i lakše upoznali sa svetom oko sebe, toliko upozoravaju da svaki novi predmet može da bude potencijalno opasan, ako roditelji ne vode računa. Upravo je mama iz Australije podelila svoje iskustvo koliko je bila šokirana kako je njena ćerkica dobila duboku ranu u zadnjem delu usta, blizu grla.

“Moja ćerka se bacila sa kauča na podlogu dok se igrala sa četkicom za zube u ustima. Devojčici je momenatlno krenula krv iz usta, zbog čega sam se baš uspaničilia i odmah zvala Hitnu pomoć”, ispričala je mama i dodala je: “Nismo znali gde se tačno povredila, ali nas je uplašilo dosta krvi. Proklinjala sam sebe što sam joj dozvolila da se igra sa četkicom za zube u dnevnoj sobi”.

Nakon što je devojčica stigla u bolnicu, odmah je završila na operacijskom stolu. Srećnom rana nije bila opasna i previše duboka, ali prema rečima lekara to je puka sreća.

“Budite oprezni! Moja namera je bila da je pustima da se igra sa četkicom za zube kako bi je zavolela, ali nisam sanjala da može tako opasno da je povredi”, poručila je drugima nakon ovog neprijatnog iskustva. (espreso.co.rs)